Ga voor een cadeau voor hem zoals u hieronder ziet van horloges tot elektrische fietsen. U kunt ook eens langs de pagina top 10 Valentijns cadeaus voor 2022.

Horloges Heren

Koptelefoons

Tuin en Buiten

Drones Kopen

Gadgets Kopen

Vervoermiddelen

Elektrische fietsen

Scooters

Watersport en recreatie

Wonen

Curved TV Kopen

LG TV Kopen

Overige cadeaus

cadeau voor hem

Een cadeau voor hem is voor iedere gelegenheid of feest weer een uitdaging. Bij Royal Merchandise komt ieder jaar opnieuw sinterklaas, kerst, Valentijnsdag en verjaardagen voorbij. U wilt uw vrienden en geliefden ieder jaar weer natuurlijk verwennen met mooie cadeaus. Een cadeau voor haar of cadeau voor een vrouw is minder moeilijk, u kunt kiezen uit vele soorten sieraden, make-up of bad- en doucheschuim. Uiteraard wilt u ook uw mannelijke geliefde verrassen met een geschenk of prachtige gadget. Een cadeau voor hem is toch lastiger. Bij iedere gelegenheid krijgen mannen meerdere bioscoop- en boekenbonnen of een nieuwe stropdas.

Cadeau voor Hem

Een man laat het misschien minder duidelijk merken, maar ook hij kan een origineel cadeau erg waarderen. Uiteraard wordt een man blij van een bon voor de bioscoop of een nieuw voetbalshirt of klusartikelen. Maar wanneer u laat zien dat u tijd en moeite hebt gestoken in het zoeken van een origineel cadeau voor hem zal u hem echt gelukkig maken. Cadeautips voor hem vindt u zeker bij Royal Merchandise. Wij houden dan ook de nieuwste trends en gadgets in de gaten met een zo ruim mogelijk assortiment.

Kado voor hem

Steeds meer mannen zijn geïnteresseerd in de nieuwste gadgets. U kunt denken aan een drones, Segway of bijvoorbeeld een smartwatch. Volwassen mannen blijven in hun hart altijd kleine jongens en zijn daarom altijd blij met nieuw ‘speelgoed’. Daarnaast vinden mannen het belangrijk bij hun vrienden en familieleden te kunnen pronken met nieuwe spullen. Een man met de nieuwste en hipste gadget zal altijd het middelpunt zijn van een mannelijke vriendengroep. Wanneer u een kado voor hem zoekt, denk daarom bijvoorbeeld eens aan een nieuw horloge of een draadloze koptelefoon.

Valentijnscadeau voor hem

Mannen zijn vaak minder bezig met bijvoorbeeld Valentijnsdag. Toch vinden mannen een Valentijnscadeau voor hem natuurlijk ook leuk om te krijgen. Een vrouw mag blij zijn wanneer hij de feestdag onthoudt en haar verrast met een bos bloemen of een kaart per post. Maar dit betekent niet dat een vrouw geen cadeau voor haar geliefde hoeft te kopen met valentijn. Juist op deze dag van de liefde is het leuk om de man een cadeau te geven waar de man en de vrouw samen van kunnen genieten.

Cadeau Man

Een cadeau waar de man en de vrouw allebei blij mee zijn, is bijvoorbeeld een nieuwe televisie. De man kan zich vermaken met alle nieuwe functie op de televisie, zoals 3D beeld en kraakhelder geluid. De vrouw kan ondertussen genieten van haar favoriete serie. Wilt u liever een activiteit ondernemen samen? Kies dan bijvoorbeeld voor een elektrische fiets. Hierdoor zal een man meer zin hebben om er samen op uit te gaan. Daarnaast kan hij de fiets afstellen op zijn eigen wensen en kunt u bij volgende gelegenheden nieuwe accessoires voor de fiets cadeau doen aan uw man.