opblaasbare pizzapunt

Opblaasbare Pizzapunt

Kies hier een opblaasbare pizzapunt! Bij Royal Merchandise hebben we naast een pizza opblaasbaar ook een tal van andere watersport artikelen. Opblaasbaar eten en opblaasbaar speelgoed is populair voor de zomer. Bekijk bijvoorbeeld ook eens een populair opblaasbaar eiland en opblaasbaar eiland Bestway. Een opblaas pizza is al beschikbaar voor een bedrag van €39,95. Liever een opblaasbare strandbal? Bekijk hieronder het aanbod bij onze betrouwbare aanbieder.

opblaasbaar zwembad speelgoed

Shop hier opblaasbare speelgoed

Iedereen houdt wel van Pizza en wat is mooier dan drijven op een stuk pizza slice. Een groot voordeel van de opblaasbare pizza slice is dat ze aan elkaar kunnen worden geplaatst zoals te zien op de afbeelding. Bent u dus met meerdere mensen dan kunt u een complete pizza samenstellen. Een opblaasbare pizza wat tevens ideaal is om op te loungen. De bovenstaande afbeelding geeft al het andere opblaasbare speelgoed weer. U heeft dus ook een opblaasbare donut, opblaasbare watermeloen en flamingo op uw collectie compleet te maken. Bekijk in onderstaande tabel waar u de opblaasbare pizzapunt voor de beste prijs kunt krijgen.

opblaasbare pizzapunt

Opblaasbare Pizzapunt

Een opblaasbare pizza om met de hele familie of groep vrienden op het water te loungen. De inflatable pizza moet een pizza salami voorstellen met drankhouder in de pizza verwerkt. U kunt eenvoudig een dutje doen aangezien de afmetingen 180 x150 cm zijn. Bent u dus van plan een poolparty te geven of gaat u nog op vakantie dan valt u zeker op met deze opblaasbare pizzapunt. We wensen u heel veel plezier met al het opblaasbare speelgoed en zien u graag terug bij Royal Merchandise.

  • Inflatable speelgoed
  • Afmetingen 180 x150 cm
  • Waterspeelgoed en cadeau’s voor vakantie
  • Ook populair: unicorn, zwaan, bal, krokodil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *