intex roze opblaasbare flamingo ride-on

Intex Roze Opblaasbare Flamingo Ride-On

Scoor hier een Intex Roze opblaasbare flamingo Ride-On om lekker op te drijven. We hebben de flamingo’s in een grote variant maar ook een tal van kleinere. In de top 10 opblaasbare artikelen vinden we deze op plek 3. Daarboven vinden we de Intex opblaasbare Unicorn wit 201x140x97cm om maar wat te noemen. Verder vinden we in de top 10 een krokodil maar ook een zwemband baby Float geel van Intex waar de kleinste in kan drijven.

intex roze opblaasbare flamingo ride-on

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Intex Roze Opblaasbare Flamingo Ride-On

De afmetingen van het roze gevaarte is 218cm lang x 211cm breed x 136cm. U weet dus al dat hier ruimte genoeg is voor 2 personen. We noemde al de prijs vanaf €7,95 maar dat gaat over een Flamingo drijfband. Ideaal voor de kleine om mee in de tuin te spelen. U ziet al dat het waterspeelgoed is in diverse maten en voor jong en oud. Zoekt u iets groters om op te drijven? Ga dan eens langs bij een opblaasbaar eiland Floating Tahiti.

Een bijzondere vakantie met deze reuze drijvende flamingo

Wat moeten we nog weten over de flamingo? Hij heeft bij Bol.com een 5 sterren rating. De mensen die deze hebben aangeschaft zijn dus zwaar positief. Verder heeft deze 2 handgrepen zodat u weer makkelijk op het gevaarte kan klimmen. U krijgt garantie maar deze wordt ook geleverd met een reparatiekitje. Fabrieksfouten kunt u terugsturen maar kleine gaatjes kunt u zelf wel oplossen met deze kit :).

  • Opblaasbaar speelgoed groot
  • Diverse andere gadgets.
  • Kan een gewicht van 200 kilo dragen
  • Bol.com als goedkoopste aanbieder

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment