Cars
yachts
jets

  • Cars

    De meest luxe auto’s online zoals een Ferrari of Lamborghini tot Aston Martin of Mclaren!

  • Unieke Producten

    Royal Merchandise staat bekend om de unieke producten. Helicopters voor de miljonair die moe wordt van autorijden. Geniet nu van uw eigen Chopper.

  • Jets

    Jets om nog meer luxe om u heen te krijgen. Een lunch in Barcelona of een meeting in New York dan kunt u niet zonder een privé jet. Altijd first class vliegen met een eigen jet.

De miljonair store van Royal Merchandise in samenwerking met geweldige aanbieders. Het is de online shop in Nederland en Europa voor de rich and famous. Het aanbieden van luxe items zoals de nieuwste auto’s was altijd al waar Royal voor stond. Een rijke levensstijl met de voorzieningen die bij rijkdom horen vindt u in de categorie miljonair. Belangrijke producten in de store zijn auto’s, vliegtuigen, privéjets, helikopters, jachten tot luxe landhuizen. Zoekt u het iets goedkoper? We hebben ook de mooiste horloges en wat te denken van miljonair gadgets.

Bent u een winnaar of in het bezit van een aardige bankrekening dan zijn deze exclusieve producten voor u. U ziet hierboven dat de categorieën worden onderverdeeld in yachts, jets, residences, helicopters, cars and motorcycles. Een aantal prachtige producten die kunnen worden gewonnen in samenwerking met Lotto of direct worden aangeschaft. Een prachtig initiatief om alvast te dromen van uw droomauto of yacht.

Miljonair Store

De luxe artikelen online zijn dus direct aan te schaffen. Aan welke producten kunnen we denken? In de categorie cars kunt u bijvoorbeeld denken aan de Lamborghini Veneno Roadster of Ferrari, 1958 250 GT. Het overzicht jets met bijvoorbeeld de Embraer Legacy 650 of de diverse Gulfstreams. Een overzicht Yachts met bijvoorbeeld de Lurssen Yachts maar ook Silver Yachts. We gaan verder in de toekomst ook een overzicht kunst aanbieden van beginnende kunstenaars tot uiteenlopende namen.
Billionair Shop
De billionair store zoals onze miljonair store ook wordt genoemd die lotto winnaar en producten bij elkaar probeert te laten komen. Een nieuwe levensstijl is onontkoombaar met miljoenen op de bank. Het is dus gemakkelijker om te overnachten in de duurste hotels met een slok Bruichladdich Octomore 7.4 Virgin Oak Single Malt Scotch Whisky. Op kleding voor miljonairs komen we later nog terug. Wensr u luxe producten op een unieke manier te verkopen? Laat het ons weten via info@royal-merchandise.com. Wij kunnen ook voor u op zoek naar de meest luxe online producten ter wereld.