gourmetstellen

Gourmetstellen

Grote bedden

Grote bedden

koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten

smart tv´s

Smart TV´s

spelcomputers

Spelcomputers

ventilatoren

Intex zwembaden

wasmachines

Wasmachines

koelkasten

Koelkasten


  • Luxe huishoudelijke producten

    Bij ons betaalt u nooit teveel. Toch hebben we de meest luxe producten in onze shop. Denk aan de meest luxe producten voor keuken en wonen.

  • Online prijs en aanbieders

    Wij hebben de meest uiteenlopende online producten. Hier speuren we het internet voor af om de beste prijs te vinden. We kiezen daarnaast alleen betrouwbare en erkende partners.

  • Veilige omgeving

    Wij werken in een beveiligde omgeving. U kunt hier dus rustig speuren zonder over de schouders te worden meegekeken. Bij onze parterns zoals Coolblue en Bol.com kunt u ook in een veilige omgeving een trasactie doen. Geniet van het shoppen bij Royal-Merchandise.com.

Koop hier alles op het gebied van wonen & huishouden. Helemaal in deze tijd met Covid willen we een een lekker interieur met de nieuwste gadgets. We zijn nu eenmaal iets meer binnen en dan willen we wel alle gemakken. Tv kijken en gamen hoort dan op de meeste perfecte manier. Het kan zijn dat resideren of zoals de Belgen zeggen “zetelen’ voor u betekent een heerlijke bank of misschien wel die prachtige smart tv. Bij Royal Merchandise hebben we een overzicht zodat u gemakkelijk uw wensen in vervulling kunt laten gaan. Wonen in een villa, appartement of flat? Het maakt niet uit want we bieden producten aan in diverse prijsklasse en verschillende formaten. Uiteraard ook de dagelijkse woonaccessoires om het wonen zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt ook een langs de categorieën: tuinartikelen, sieraden en horloges en watersport.

Wonen & Huishouden | Eigen Haard

Een eigen haard kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Jaha! hoe kom je er op? Je kent mensen die voor bijzondere kleuren gaan en andere willen de meest luxe producten en gadgets. Deze zijn in verschillende variant op de markt te verkrijgen. We weten in ieder geval dat een ieder zich prettig wenst te voelen in zijn of haar omgeving. De gadgets die we tot nu toe aanbieden zijn vooral grotere apparaten en andere zaken. In de toekomst hebben we ook interieur of woon accessoires.

Huishoudelijk in combinatie met de luxe en prachtige gadgets het is mogelijk in onze shop.

Interieur

Wonen en interieur kan niet zonder elkaar. Houdt u van design of een warm interieur? Een meubel op zich kan dan al van grote invloed zijn. In het woud van internet is het lastig om de juiste keuzes te maken. In de woonboulevard wordt u weer overgehaald om bijvoorbeeld een bepaald soort keuken aan de schaffen. Een eigen haard van tegenwoordig kan op diverse manieren worden gezien. Wij houden het simpel en bieden naast extreem dure tv’s ook andere zaken aan. Denk aan koffiezetapparaten, design meubels, luxe badkamers en alles wat maar met wonen te maken heeft. Heeft u vragen over een bepaald soort woonaccessoires dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Een gewilde is de Philips 2200 EP2220-10