In onze winkel kunt u koffiezetapparaten kopen. We gaan in op de diverse machines zoals Espresso, Cappuccino, Latte of andere varianten. Als het gaat om koffie willen we alleen de beste apparaten. Daarnaast hebben we dus ook een aantal horeca varianten. U kunt dus helemaal los als Barista.

Hieronder de koffiemachines in onze shop:

Hieronder kunt u direct een keuze maken bij onze aanbieder Coolblue. Hier heeft u een ongekend overzicht aan apparaten en heeft u daar ook nog eens hulp bij.

koffiezetapparaten kopen

Koffiezetapparaten kopen

Het blijft altijd lastig om in de wir war van het internet een keuze te maken. Wij hebben daarom de meest luxe op een rij gezet. Niet alleen de beste koffiemachine maar ook de mooiste. Ze staan dus geweldig wanneer u bezoek krijgt. Daarnaast zetten de meeste apparaten ook nog eens snel koffie. Koffiezetapparaten zijn er van groot naar klein en diverse merken. U kunt gaan voor bonen of een klein apparaat wanneer er 100 hotelkamers moeten worden ingericht. Kwaliteit staat dan nog steeds vooraan dus daar hebben we rekening mee gehouden. Een volautomatische espressomachine is momenteel erg populair maar dan kan natuurlijk snel veranderen. Een Nespresso of Dolce Gusto apparaat is ook een tijd de meest gewilde geweest. Hier stopt u dan koffiecups en gaan. Een goed voorbeeld hier van is een Senseo apparaat. Dit vindt u geweldig of u vindt het afschuwelijk. Kies bij ons het apparaat dat bij u past.

  1. Ga ook eens langs bij een Cadeau voor hem.