espressomachine zwart philips 3000 serie hd8824-01

Espressomachine Zwart Philips 3000 Serie HD8824-01

We hebben voor de koffieliefhebber de Espressomachine zwart Philips 3000 serie HD8824-01. Voorzien van een 100% keramische molen zodat de bonen op de smaak blijven en niet te warm worden. Het apparaat is een lust voor het oog maar de koffie is vooral heerlijk in de mond. Een ander groot voordeel is dat u zo kan schakelen naar cappuccino. De volautomatische espressomachine kan met een pak melk aan de zijkant fungeren als cuppuccinomaker :). Ook niet gek dat de Philips 3000 in de top 10 populairste apparaten staat van Nederland althans. De kernwoorden die we dan ook het meest horen zijn:

  1. Goede kwaliteit
  2. Eenvoudig in gebruik
  3. Past perfect in huis
Belangrijke Info
Het apparaat heeft geen vaatwasbestendige materialen

Probeer het apparaat dus met de hand schoon te maken. Het keramische gedeelte is zo gevoelig dat het zonde is wanneer dit smelt. De bonen worden door het keramische juist om een dusdanige temperatuur gebracht dat u de verbranding echt proeft. Heerlijk koffie in een handomdraai met het geweldige apparaat. Shop hieronder direct bij Bol.com voor de beste online prijs.

espressomachine zwart philips 3000 serie hd8824-01

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Espressomachine Zwart Philips 3000 Serie HD8824-01

Natuurlijk zijn er ook een tal van andere aanbieders. Mocht u zelf verder willen zoeken bij buitenlandse aanbieders is dat natuurlijk mogelijk. Zoekt u toch iets anders? Ga eens langs bij een Nespresso Koffiecupmachine Zwart Magimix Inissia M105. Zoals u op de afbeelding kunt zien, kunnen we 2 bakkies tegelijk worden gezet. Verder is het een compact model en onthoudt deze uw voorkeursinstellingen.

Geheugenfunctie voor persoonlijke hoeveelheid koffie 

Soms is het lastig in de schatten hoeveel water of iets dergelijks u nodig heeft. Dit apparaat weet precies wat uw voorkeur is. Zoals gezegd kan eenvoudig worden geswitcht tussen cappo en espresso. Klik de zijkant los en in een handomdraai is de binnenkant schoon. Verder heeft het apparaat de functie zichzelf schoon te maken.

  • Type koffie: koffiebonen
  • One touch koffiespecialiteiten: Espresso | Café lungo
  • Melkopschuimer aanwezig | automatisch met slangetje

Andere bezoekers bekeken ook: