nivona caferomatica 1040 espressomachine titanium chrome

Nivona Caferomatica 1040 Espressomachine Titanium Chrome

Koop hier uw Nivona Caferomatica 1040 espressomachine titanium chrome. Deze is dan ook weer speciaal met de automatische melkopschuimer. Veel mensen noemen het de kantoormachine van het jaar. Toch kan deze ook gewoon in huis. Deze is alleen de bestellen bij Bol.com.


Wil je een eyecatcher in je huis? Deze is dat zeker plus lekkere koffie. Een mooi apparaat die ook met app kan worden bestuurd. Hij doet ons altijd denken aan de Saeco Xelsis Suprema SM888900 volautomatische espressomachine en in mindere maten aan de Krups EA894T Evidence Plus.

Nivona Caferomatica 1040 Espressomachine Titanium Chrome

Een opvallend eenvoudig apparaat welke 2 pluspunten heeft. Deze heeft namelijk een extra grote bonenreservoir en waterreservoir. Krijgt u een vracht visite? U zet in een handomdraai voor de hele groep een lekker bakkie.

Belangrijke Info
Geoptimaliseerd voor gebruik op kantoor door een groot waterreservoir en bonenreservoir

Waarom zou u voor de NICR 1040 gaan? Deze zal de prestaties op het kantoor zeker vergroten. Heerlijk koffie voor klanten maar ook voor de medewerkers. Deze kan dan ook eenvoudig 65 bakken op een dag aan. Lekker met een groot bonenreservoir en waterreservoir. De reiniging is helemaal eenvoudig welke easyclean wordt genoemd. Maak het werk nog plezieriger met deze variant machine. Klik op onderstaande button en zie ook direct vergelijkbare koffiezetapparaten.

  • Ontworpen voor 60 tot 65 kopjes per dag
  • Groot reservoir voor bonen en water.
  • Snel koffiezetapparaat
  • Maximaal 1,9 liter koffie in 1 x

Andere bezoekers bekeken ook: