koffiecupmachine godincoffee aequinox sumatra nespresso

Koffiecupmachine Godincoffee Aequinox Sumatra Nespresso

koffiecupmachine godincoffee aequinox sumatra nespressoU kunt nu een koffiecupmachine Godincoffee Aequinox Sumatra nespresso kopen. Hier houdt het nog niet op. Bij de bestelling ontvangt u 400 gratis Godincoffee alu capsules. Dit heeft dan een waarde van 200 euro. Een apparaat wel een professionele uitstraling heeft maar dat wil niet zeggen dat deze niet thuis kan staan. Shop deze hieronder direct bij Bol.com.

  • Direct naar Bol.com
  • Afmetingen: 485 x 550 x 460 mm

Het is een plaats de Aequinox Sumatra met een barista uitstraling. U ziet misschien de naam Nespresso® maar het merk is dus Aequinox. Dit komt door de vormgever en niet door het capsule- machine idee. Heeft u gasten in huis of op kantoor dan kunt u snel en efficiënt koffie krijgen. Daarnaast is er ook nog een keuze uit meerdere smaken. Naast de koffie is deze ook ideaal voor heet water en heeft deze een stoomfunctie. Zit  u in de MKB en/of de horeca dan is deze ideaal.

Belangrijke Info
2 zetunits maken deze efficiënt met een professionele uitstraling.

Koffiecupmachine Godincoffee Aequinox Sumatra Nespresso

Deze is niet direct te vergelijken met een ander apparaat. Een unit die in de buurt komt is de Koffiemachine Coffeeline G2Plus 2022. Je ziet aan de prijs al dat het niet een standaard apparaat voor thuis is. Het zorgt er wel voor dat je een blikvanger in de keuken hebt.

Andere bezoekers bekeken ook: