saeco xelsis suprema sm888900 volautomatische espressomachine

Saeco Xelsis Suprema SM888900 Volautomatische Espressomachine

Kies bij ons de Saeco Xelsis Suprema SM888900 volautomatische espressomachine. Deze heeft een prachtige touchscreen van 7,8 inch uiteraard in kleur. Kies uit 22 koffievarianten en ga los als er visite over de vloer is. Het is een eenvoudig apparaat. Toch nog meer info nodig? Er zijn een tal van instructievideo’s om te bekijken. Bestel de Saeco hieronder direct en u heeft deze morgen in huis.

Wilt u op afstand al koffie gaan zetten? Jaha! Deze kunt u verbinden met uw telefoon. Een ingebouwde WiFi functie zorgt dat u altijd en overal het apparaat kunt besturen. Gekscherend wordt deze ook wel de broer van de Siemens TI955F09DE espressomachine zwart genoemd. Dezelfde functie en prijsklasse voor beide apparaten.

Saeco Xelsis Suprema SM888900 Volautomatische Espressomachine

De wereld van koffie wordt steeds groter. Het is belangrijk om een eigen smaak te kunnen zetten in de ochtend. Niet gek dat daar ook wel geld tegenover mag staan. De Coffee Equalizer Touch+ zorgt dat u een eigen smaak kunt creëren. U kunt er daarnaast op het apparaat 8 opslaan maar in de app veel meer dus diverse gebruikersprofielen. Zet het apparaat aan en kies 1 van de 22 koffievarianten. Ga los met de BeanMaestro om maximale smaak en aroma’s uit uw verse koffiebonen te halen.

Andere bezoekers bekeken ook: