Een koptelefoon kopen? Bekijk hieronder het totaaloverzicht koptelefoons of ga direct naar de categorie welke koptelefoon past bij u.

Hoofdtelefoon Kopen

Een koptelefoon kopen? Luistert u graag muziek onderweg, wenst u zich compleet af te sluiten of wenst u te communiceren met mede gamers? Een hoofdtelefoon mag dan zeker niet ontbreken. Wat zijn de beste koptelefoons voor verschillende gelegenheden? We gaan straks dieper in op de over-ear koptelefoons, on-ear koptelefoons en de bekende oordopjes.

Koptelefoon Kopen

Welke koptelefoon kopen bij Royal Merchandise? Een vraag die online heel veel wordt gesteld. De meest comfortabele koptelefoon met een rijke sound is bijvoorbeeld de Sony MDR-1A. De bekende koptelefoon Sony MDR-1A heeft inmiddels een 5 sterren status bereikt. De over-ear koptelefoon heeft wegdraaiende oorschelpen. Een ideale koptelefoon om muziek te produceren of om in alle ontspanning muziek te luisteren.

Populaire Koptelefoon

Een populaire koptelefoon is de Sennheiser Momentum 2.0. De Momentum is een lifestyle hoofdtelefoon die inmiddels ook door de bekende DJ’s is opgepikt. De prijs van de Sennheiser koptelefoons is ook lager dan bijvoorbeeld van de Sony MDR-1A. De Sennheiser Momentum 2.0 is al beschikbaar voor €320 euro. De Sennheiser koptelefoon met een prachtig design en comfortabele oorschelpen is populair onder de koptelefoon dragers.

Goedkope Koptelefoon

Een goedkope koptelefoon in onze shop is al te verkrijgen vanaf €19,95. Het betreft eveneens een Sennheiser koptelefoon en wel de Sennheiser HD201. De prachtige goedkope koptelefoons van Sennheiser worden gebruikt voor gamen, hardlopen en natuurlijk door de professionals. De bekendste koptelefoon onder de DJ’s is de Sennheiser HD 25-1 die door menig DJ wordt gebruikt. Een hoofdtelefoon op een veilige manier opbergen? Bekijk in onze shop de koptelefoon houder.