goedkope sennheiser hd 205

Sennheiser HD 205

De Sennheiser HD 205 koptelefoon in het overzicht welke koptelefoon past bij u. Daarnaast heeft Royal Merchandise een volle shop met ook een Sennheiser HD 201. Hij is speciaal ontwikkeld voor iedere levensstijl en hoort daarom zeker in de categorie koptelefoons en horloges.

sennheiser hd 205

Shop de Sennheiser 205 koptelefoon

De kleuren en design zorgen dat de Sennheiser HD 205 koptelefoon een echte hebbeding is geworden. De match van industriële kleuren zorgt in ieder geval dat u wel zult opvallen met deze goedkope hoofdtelefoon. Een prachtige Sennheiser hoofdtelefoon voor een prachtige zachte prijs.

Sennheiser HD 205 Koptelefoon

De Sennheiser HD 205 koptelefoon zorgt dat u altijd mooi voor de dag komt. De koptelefoon is echt ontwikkeld voor op straat. Is de Sennheiser HD205 dan alleen om het uiterlijk gemaakt? Nee, want hij levert fantastisch bass prestaties. Een voordeel is dat hij een enkele kabel heeft en dus niet vervelend in de weg zit. De Sennheiser koptelefoon is op dusdanige manier gemaakt om een goedkopere variant van de Sennheiser HD 598 te creëren. Omdat de klankkast gesloten is zult u weinig hinder ondervinden wanneer u bijvoorbeeld in de trein zit. Het geluid kan goed worden onderdrukt. Een goedkope koptelefoon die u zeker niet in de steek laat. Niet volledig overtuigd? Bekijk meer koptelefoons bij Royal Merchandise

goedkope sennheiser hd 205Shop de Sennheiser 205 koptelefoon

Goedkope Koptelefoon

De goedkope koptelefoon Sennheiser is populair voor onderweg om een aantal redenen. De kabel is 140 centimeter lang. U zult dus nooit verstrikt raken in de kabel. Aan het einde van de kabel zit een jackplug van 3.5 mm. Het is een on ear koptelefoon met een gesloten klankkast. De oorkussens en hoofdband zijn gevuld met zacht leren kussens. Zelfs na uren in de trein voelt de hoofdtelefoon nog comfortabel aan. U zult bijna niet merken dat de koptelefoon wordt gedragen.

  • Sennheiser headphones
  • jackplug 3.5 mm en 140 cm kabel
  • zachte oorkussens
  • 2 jaar garantie

Sennheiser On-Ear Koptelefoon

De Sennheiser HD 205 koptelefoon is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Voor een stereo sound zijn stevige magneten in de schelpen verwerkt. Verder heeft de hoofdtelefoon een gevoeligheid van 110 dB. De koptelefoon kan bijvoorbeeld worden aangesloten aan een MP3, CD-speler, Ipad, Ipod of Iphone. U kunt dus overal en altijd uw favoriete muziek luisteren. Op de Sennheiser HD 205 koptelefoon heeft u 2 jaar garantie. Wanneer de koptelefoon voor 22:00 wordt besteld heeft u hem zonder verzendkosten de volgende dag in huis.

Leave a Comment