goedkope sennheiser px 200

Sennheiser PX 200-ii

De Sennheiser PX 200-ii koptelefoon in het overzicht welke koptelefoon past bij u. Hier vindt u een zeer handige overzicht met de nieuwste headphones. Denk bijvoorbeeld eens aan een televisie, Iphone, keyboard en ga zo maar door.

sennheiser px 200-ii

Shop de Sennheiser PX 200 koptelefoon

U klapt de Sennheiser PX 200-ii zo in en stopt hem in uw tas. Een laptop zal uw koptelefoon niet pletten dus u kunt hem als het ware altijd in uw tas meedragen. Sennheiser heeft voor de Sennheiser PX koptelefoons gekozen voor eenvoud. We kunnen dus concluderen dat het een goede koptelefoon is voor een zachte prijs. Bekijk het totaaloverzicht in onze categorie koptelefoons en horloges.

Sennheiser PX 200-ii Koptelefoon

De Sennheiser PX 200-ii koptelefoon is dus ook zeer gebruiksvriendelijk. Hij is aanpasbaar voor alle hoofdtypen. De Sennheiser PX 200 is een open model. Dit houdt dus in dat u omgevingsgeluid mee kunt pikken. De koptelefoon is dus zeer geschikt voor Jazz, klassiek en Top 40 muziek te beluisteren. We hebben gehoord dat het een zeer fijne koptelefoon is voor gamen en om aan te sluiten op de laptop. Een overzicht koptelefoons vindt u bij Coolblue via de button hierboven.

Sennheiser PX 200 Kenmerken

De Sennheiser PX 200 koptelefoon is een on-ear koptelefoon. Hij is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Hij is ontworpen om all round te kunnen genieten. Te gebruiken op Ipod, Iphone en overige mp3 spelers. Stevige metalen hoofdband. Binnenband van zacht leer. U ontvangt zoals altijd veel extra’s. In de doos vindt u een jackplug van 3.5 mm. Lengte van kabel 120 cm. Hij heeft een frequentiebereik van 15 tot 27.000 Hz. Verder een gevoeligheid van 114 dB. Een impedantie van 32 Ohm. Zoekt u een koptelefoon specifiek voor de PC kunt u kijken bij de Sennheiser PC 350 Special edition koptelefoon. Een andere alledaagse koptelefoon is bijvoorbeeld de Sennheiser HD 201 koptelefoon. De hoofdtelefoon wordt bij alle aanbieders gratis thuisbezorgd. Verder krijgt u op de Sennheiser PX 200-ii 2 jaar garantie.

goedkope sennheiser px 200Shop de Sennheiser PX 200 koptelefoon

Sennheiser PX Specificaties

  • Model: On-ear
  • Kleur: Wit en Zwart
  • Geschikt voor Ipod, Iphone en bijvoorbeeld uw televisie
  • Frequentie: 15 tot 27.000 Hz
  • Sennheiser koptelefoons

Leave a Comment