alpha sierra defcon mark v herenhorloges 46 mm

Alpha Sierra Defcon Mark V Herenhorloges 46 mm

Koop hier de Alpha Sierra Defcon Mark V Herenhorloges 46 mm in diverse varianten. In het overzicht horloges heren kopen ziet u de populairste varianten van het moment. Hieronder hebben we een 2-tal Alpha Sierras naar elkaar gezet maar we hebben bij aanbieder Bol.com nog veel meer varianten.

alpha sierra defcon mark v herenhorloges 46 mmShop hier de Alpha’s

U kunt natuurlijk ook uzelf verwennen met deze in het zwart. Bent u niet tevreden met de prijs? Ga dan los bij Bol.com net zo lang tot het een prijs is die bij u past. Het overzicht herenhorloges geeft ten alle tijden de nieuwste en echte fashion mannen horloges weer. U kunt voor nog meer horloge merken los bij ons maar alleen dure en fashion horloges komen hier langs. Misschien toch liever een horloges grote klok zoals een Diesel DZ7314 horloge of Mykronoz Zewatch Smartwatch? Het kan allemaal

Alpha Sierra Defcon Mark V Herenhorloges 46 mm

Het bovenstaande wordt gekenmerkt door status en kwaliteit. Het materiaal van het glas is bijvoorbeeld kunst saffierglas met een zwarte kastkleur. Verder zijn de wijzers in het wit en is de leren band zwart. ETA autimatic 2894 heeft het uurwerk verzorgd van de horloge heren. Is deze dan ook waterdicht? U kunt uw handen wassen (tot 5 ATM) met de horloge om maar meer dan dat wordt niet aangeraden. De afmetingen van de horloge zijn te vergelijken met het beestje hieronder. Andere specificaties zijn: een ronde kastvorm, een band van echt leer en de sluiting betreft een clip.

samsung smartwatch gear s3 frontier

Een unieke horloge in de kleuren zwart, goud, blauw, geel en ga zo maar door.

Een watch is een item voor iedere horloge liefhebber. Bekijk in de films hieronder de eigenschappen. U kunt deze ook geven als cadeau voor hem of voor Vaderdag. U betaalt voor deze prachtige en kwalitatief hoogstaande horloge geen verzendkosten en u krijgt tevens 2 jaar garantie. Is dit alles? Nee, u krijgt ook 14 dagen bedenktijd als u liever een andere wenst. Het is tevens mogelijk om bij onze aanbieder te sparen voor punten. Ga helemaal los met deze unieke horloges. Heeft u nog vragen laat het dan weten via info@royal-merchandise.com.

  • Limited watches
  • Merk: Alpha Sierra
  • Type: Defcon Mark V
  • 46 mm kast
  • Aanbieder: Bol.com

Leave a Comment