smartwatch goedkoop

Mykronoz Zewatch Smartwatch

Koop hier de Mykronoz Zewatch Smartwatch. Deze staat beter bekent als de ZeSplash horloge bij Royal Merchandise. De goedkope smartwatch hebben we in de categorie koptelefoons en horloges geplaatst. U kunt eenvoudig via de blauwe link een totaaloverzicht goedkope smartwatches krijgen bij aanbieder Coolblue. De Smartwatch staat in de categorie horloges heren maar is zet zo goed een dames horloge. Bekijk hieronder het overzicht smartwatches voor een prijs vanaf €79,00.

mykronoz zewatch smartwatch

Shop hier de goedkope Smartwatches

Goedkope Smartwatch Kopen

Een Square Brown horloges hoort toch zeker bij de nieuwste online gadgets van het moment. Een Smartwatch wordt steeds populairder en zijn al verkrijgbaar in de merken Mykronoz, Huawei Talkband B1, smartwatch van Samsung en de LG G Watch. De Mykronoz Zewatch Smartwatch, ZeSplash horloge is de goedkoopste smartwatch van het moment. De andere goedkope smartwatches zijn Pebble Smartwatch zwart en Pebble Smartwatch wit. Het 3-tal goedkope smartwatches al voor €79,00 euro. Hieronder een goedkope Asus, Garmin smartwatch om een paar voorbeelden te noemen.

goedkope smartwatch kopen

Asus Smartwatch Online

De Asus smartwatch online komen we later nog op terug. Het betreft in dit geval een populaire smartwatch uit de smartwatch top 10. Een Asus smartwatch valt niet in de categorie goedkope smartwatches maar is meer te vergelijken met de Pebble Time zwart. De andere smartwatches bij Coolblue zijn toch al direct een stuk duurder. Bekijk hieronder bijvoorbeeld de Motorola moto 360 2 42MM voor een bedrag van €260,00.

Mykronoz ZeSplash Smartwatch

We noemen hem wel Mykronoz Zewatch Smartwatch maar hij wordt vaker gevonden op de term Mykronoz ZeSplash Smartwatch u weet in ieder geval waar we het over hebben. Houdt wel rekening met het volgende: Geen Android 5.0 ondersteuning! Het gewicht van de Mykronoz ZeSplash Smartwatch is 50 gram en heeft een breedte van 64.5 Millimeter. Het beeldscherm betreft een LCD met een 1.54 inch doorsnee. Verder heeft de smartwatch een USB aansluiting. Een compleet assortiment Smartwatches bekijken? Ga dan naar onze aanbieder Coolblue voor de verschillende mogelijkheden.

smartwatch goedkoop

Shop hier de Smartwatches

Mykronoz Zewatch Smartwatch

De Mykronoz Zewatch Smartwatch is te verkrijgen in diverse kleuren. Welke besturingssystemen kan het horloge wel handelen? Android 2.3, Android 3.0, Android 3.1, Android 3.2, Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, iOS 4.0, iOS 4.1, iOS 4.2, iOS 4.3, iOS 5.0, iOS 6.0, iOS 7.0 om maar even een snelle opsomming te noemen. De ingebouwde boxen zorgen dat u eenvoudig de telefoon kan aannemen via de Mykronoz Zewatch Smartwatch. We wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwste gadget van het moment. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@royal-merchandise.com.

  • Smartwatches en horloges
  • Geschikt voor: dames, heren en kids
  • Merk: Mykronoz
  • Nieuwste technologieën

Leave a Comment