Bakfietsen

Bakfietsen

elektrische herenfiets

Elektrische Herenfietsen

elektrische damesfietsen

Elektrische Damesfietsen

Scooters

Goedkope scooters

scootmobielen

Scootmobielen

steppen

Steppen


 • Bakfietsen

  Bakfietsen voor een geweldige prijs shoppen? De betrouwbare aanbieders zorgen voor een perfecte bakfiets voor de stad of in het dorp. Lange en diepe bakfietsen!

 • Elektrische Fietsen

  Elektrische fietsen voor dames en heren. Een aantal onderwerpen zijn; Elektrische fietsen, Stadsfietsen, Transportfietsen, Hybride fietsen, Kinderfietsen. Shop snel de beste E-bike voor een geweldige prijs.

 • Scooters

  Scooters in onze shop bestaande uit retro scooters. De prijzen variëren van €749 tot €1200. Shop snel een fantastische retro scooter.

 • Scootmobielen

  Scootmobielen in onze shop bestaande uit opvouwbare en 4-wiel scootmobielen. Een opklapbare scootmobiel al te verkrijgen voor €650. Bekijk snel de nieuwste scootmobielen.

 • Steppen

  Steppen voor jong en oud in onze steppenshop. De populaire Space scooter mag zeker niet ontbreken. Bekijk ook eens een Elektrische Smart Scooter Step.

In ons overzicht fietsen en scooters met de elektrische fietsen tot goedkope scooters en in de toekomst ook nog boten. In de miljonairs store ook Yachts en duurste auto’s ter wereld. Voordat een vervoermiddel wordt gekocht wordt in veel gevallen eerst een stappenplan afgewerkt. Het kan hier gaan om de prijs, soort vervoermiddel of afstand woon en werkverkeer. Een tal van zaken kunnen meewegen alvorens wordt overgegaan tot het aanschaffen van fietsen en scooters. Bekijk bijvoorbeeld ook eens het artikel: goedkope elektrische fiets kopen en scootmobielen top 5 zodat u altijd de beste prijs vindt.

De fietsen en scooters die wij aanbieden vallen onder het segment online transportmiddelen. Een auto wordt het liefst bij de dealer gekocht en sommige producten moeten eerst worden getest. Het duurste product ooit online gekocht is een privé jet. Het record van de aanschaf staat op naam van Mark Cuban, we kennen hem van het televisieprogramma; Shark Tank. De prijs is het eerste waar op wordt gelet voordat vervoermiddelen worden aangeschaft. Lukt het niet met uw budget kunt u altijd nog overwegen om een lening of termijnbedrag af te spreken. Bij een aantal van onze partners is dat uiteraard mogelijk. Een nadeel van het aanschaffen van vervoermiddelen online is de prijsonderhandeling. Het is dan ook niet gebruikelijk om bij fietsen en scooters af te dingen maar soms is het mogelijk als het auto’s betreft.

 • Bakfietsen
 • Elektrische Fietsen
 • Scooters
 • Scootmobielen
 • Space scooter

Elektrische fiets

Een elektrische fiets kopen is eenvoudig online te organiseren. Wij hebben een selectie gemaakt van een tweetal betrouwbare aanbieders zoals Fietsenwinkel.nl en Bol.com. Een groot verschil tussen de twee aanbieders is het aanbod. Fietsenwinkel heeft over het algemeen de bekende elektrische fietsen en Bol.com staat voor acties en aanbiedingen als het gaat om fietsen en scooters. Een Johnny Loco elektrische bakfiets is populair maar tijdens niet te verkrijgen. Een elektrische fiets of zoals wij in Nederland zeggen een E-bike wordt heel veel aangeschaft. In totaal zijn al meer dan een miljoen elektrische fietsen verkocht. De elektrische fietsen die wij hebben geselecteerd zijn de meest populaire en betaalbare elektrische fietsen op de markt. Heel veel plezier en gemak met de elektrische fiets.

Bakfietsen worden als vervoermiddel ook steeds populairder. Als we de term bakfietsen horen denken we gelijk aan Amsterdam en Rotterdam maar tegenwoordig verschijnen ze steeds vaker in dorpen. Een aantal populaire bakfietsen zijn de Johnny Loco elektrische bakfiets en de goedkope bakfiets: elektrische bakfiets Cangoo Downtown. Een totaaloverzicht bakfietsen vindt u in de fietsenwinkel van Royal-merchandise.com.

In sommige gevallen gaat het niet op de prijs maar is een bijzonder vervoermiddel vereist. Als we het over een bijzonder vervoermiddel hebben bedoelen we hulpmiddelen voor ouderen en thuiszorg:

 • Scootmobielen
 • Rollators
 • Rolstoelen

Via de categorie: scootmobielen vergelijken komt u bij onze betrouwbare partner terecht die alles kan organiseren betreffende bijzonder vervoer. U kunt in veel gevallen letten op de grote van een bijzonder transportmiddel of het gemak zoals opvouwen en ga zo maar door.

Fietsen en Scooters

Een goedkope scooter kopen kan daarentegen weer eenvoudig online. Uiteraard is het met scooters van belang of u een retro scooter voor de stad kiest of een scooter voor woon- werkverkeer. De scooters in onze shop kunnen direct bij de afnemer worden gekocht. U heeft dus geen last van een tussenpersoon. Wij gelden als tussenpersoon maar dat voelt u niet in de portemonnee. De goedkoopste scooter bieden wij al aan vanaf €899,00 euro. Uiteraard ligt het aan de opties en uiterlijk voor welke scooter u gaat. Het is natuurlijk ook mogelijk om de transportmiddelen en in dit geval scooter thuisbezorgd te krijgen. Als u nog vragen heeft dan horen wij dat graag.

Step kopen

Naast fietsen en scooters kunt u ook een step kopen. We hebben de populaire Space scooter steps maar ook normale steps. Een step is populair voor kids om in beweging te blijven. Het betreft dan ook een vervoermiddel voor kids tot 14 jaar. Een Messi space scooter hebben we al gezien maar wat te denken van de nieuwe elektrische step met zadel 120W zwart of Step Elektrisch Razor Roze of de originele iScooter Elektrische Smart Scooter Step 11.6AH Zwart. Ga ook eens langs koptelefoons en horloges & tuinartikelen kopen.