Wilt u een elektrische fiets kopen? Het overzicht geeft elektrische fietsen voor heren en dames. In de fietsenwinkel hebben we ook e-bakfietsen en bijvoorbeeld een elektrische tandem.

Elektrische Fietsen

 1. Vogue Mestengo Mid 8 Speed Black Brown
 2. Gazelle Orange C7 heren
 3. Elektrische fiets met lage instap Brinckers
 4. Gazelle Orange C7 dames
 5. Gazelle Miss Grace dames
 6. Elektrische Fiets Batavus CNCTD
 7. elektrische fiets classic 3 speed nexus shimano wit
 8. Elektrische Fiets Sparta Pick Up Electric
 9. Sparta E-Speed heren
 10. Sparta ION E-speed E-bike
 11. Sparta Electric Regular
 12. Sparta Regular Electric N3

Elektrische Bakfietsen

 1. Elektrische bakfiets Cangoo Downtown
 2. Vogue Carry elektrische bakfiets Kangeroo 7V matzwart
 3. Johnny Loco elektrische bakfiets
 4. Elektrische bakfiets Cargo
 5. Bakfiets Silverline
 6. Troy e-bike Special bakfiets elektrisch unisex zwart

Overige E-bikes

 1. Tandem Nindo-e elektrische tandem 7 speed matt blue
 2. Elektrische mountainbike Scott

De elektrische fietsen van Royal Merchandise in onze fietsenshop bestaan uit de populaire goedkope E-bikes, unieke elektrische fietsen en allemaal voor zowel dames als heren. Bekijk snel uw favoriete E-bike in onze elektrische fietsen winkel. Alle elektrische fietsen zijn voorzien van een accu op de bagagedrager of in het midden van de fiets. Een elektrische fietsen kopen kan eenvoudig in onze shop. Wij selecteren alleen de meest betrouwbare aanbieders en selecteren de aanbieder met de beste prijs.

elektrische fiets kopen

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Elektrische Fiets Kopen

Een elektrische fiets kopen is meer dan alleen een fiets met accu. Een betrouwbare motor en een perfect formaat is natuurlijk ook van belang. Het belangrijkste onderdeel bij een elektrische fiets kopen is natuurlijk de prijs. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van de bekendste aanbieder Bol.com. Bijzondere elektrische fietsen zoals een elektrische tandem en een elektrische bakfiets vind je bij de aanbieder Beach-cruiser.

E-bikes Kopen

E-bikes bestaan inmiddels uit diverse varianten. Zoals u in onze shop kunt zien bestaan tegenwoordig elektrische sportfietsen, elektrische dames fietsen en de meest uiteenlopen varianten. De benaming E-bikes mag nu worden gebruikt voor een elektrische fiets. U kunt een E fiets herkennen aan de E die voor een fietssoort wordt geplaatst. U kunt denken aan de E-vouwfiets, E-mountainbike of bijvoorbeeld de E-stadsfiets. E-bikes kopen is geweldig populair aangezien 1 op de 5 mensen in Nederland inmiddels in het bezit is van een elektrische fiets. Wij helpen u bij het onderwerp elektrische fiets kopen of E-bikes kopen en zien u graag terug in onze shop.