sparta ion espeed

Sparta ION E-speed E-bike

De grijs met zwarte Sparta ION E-speed E-bike en Sparta Electric Regular in onze fietsenshop zijn goedkope E-bikes! Liever een heren elektrische fiets dan hebben we in deze reeks de Sparta E-speed heren. Een goedkope elektrische fiets? Bekijk dan eens de elektrische fiets Batavus cnctd. De speed Pedelec is als Nederlandse fabricaat door Sparta op de Nederlandse markt gebracht. Bekijk in de tabel hieronder de prijzen van de Sparta elektrische fietsen.
sparta ion espeed
Het is een elektrische fiets die niet afslaat bij 25 km per uur maar blijft ondersteunen tot 40 km per uur. Het is een ideaal vervoermiddel dus fietsen en scooters voor woon- werk verkeer. De Sparta ION E-speed e-bike heeft een actieradius van 145 km. De elektrische fiets is uitgerust met een gashendel. Hierdoor kan men met de Sparta dames elektrische fiets ook rijden zonder dat u zelf moet mee trappen. De E-bike heeft een volledig geïntegreerde accu. De geruisloze middenmotor zorgt voor een mooie aandrijving. Voor deze fiets is het raadzaam een helm te dragen. AM rijbewijs en verzekering voor de Sparta ION E-speed e-bike is verplicht. Door het dragen van een helm, wat sterk wordt aanbevolen, is het nog een groot struikelblok voor de dames. Zij willen niet dat hun haren in de war komen door het dragen van de helm. Bekijk het overzicht elektrische fietsen in onze shop.

Sparta ion e-speed e-bike

De Sparta ION E-speed e-bike is uitgeroepen tot één van de beste elektrische fietsen van 2015. Het zijn ook vooral de dames die een dergelijke fiets bijzonder fijn in gebruik vinden. Over het algemeen hebben dames niet zo heel veel spierkracht en kunnen ze behoorlijk snel met deze elektrische fiets grote afstanden afleggen. Bij het opstappen op een dergelijke fiets is het in het begin wel even wennen. Ze zijn zwaarder dan een gewone dames fiets en hebben een verend zadel. De eerste keer dat men krachtig op de pedalen drukt zal de fiets snel vooruit kunnen vliegen. Wanneer dat het geval is zal de powerstand ingeschakeld zijn. Men moet in het begin wel even wennen aan de mogelijkheden die een dergelijk fiets te bieden heeft. Indien men er eenmaal aan gewend is zal hij niet meer gemist kunnen worden. In het drukke verkeer moet men vooral in het begin goed opletten. U komt sneller bij de obstakels dan u gewend was. Daarom blijft een goede en voorzichtige behandeling van de Sparta ION E-speed e-bike een eerste vereiste.’

sparta ion e-speed e-bike

De Sparta ION E Speed kopen kan uiteraard bij onze betrouwbare aanbieder fietsenwinkel. Het is toch ook nog vaak de kostprijs waardoor het komt dat er niet wordt overgegaan op het kopen van een dergelijke fiets. Ook hoort men nog te vaak negatieve berichten over het feit dat de accu geen lange levensduur zou hebben. In aanschaf is de e-fiets niet goedkoop. De prijs ligt al snel boven de €2000,- Indien hij echter eenmaal is aangeschaft en u allemaal weet wat u er mee kunt doen zal hij onmisbaar worden. Het is genot om een dergelijke fiets in uw bezit te hebben. Nog vragen over het onderwerp Sparta ION E-speed kopen dan horen wij dat graag.

  • Elektrische fietsen en e-bikes
  • 25 km/h en 50 km/h
  • Lage opstap en normale opstap
  • In: kinderen, junioren, heren, mannen, vrouwen en dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *