goedkope elektrische fiets heren

Goedkope Elektrische Fiets Heren

Een niet te dure met de goedkope elektrische fiets heren Azor en de goedkope elektrische fiets dames Azor? Zeker niet de standaard e-bikes in onze shop voor elektrische fietsen. Een vergelijkbare elektrische fiets voor heren en dames zijn de Sparta M8i Hydro heren 2019 en de Sparta Electric Regular. Het betreft in beide gevallen goedkope elektrische fietsen. De heren elektrische fietsen zijn voorzien van extra brede banden en een 324 Wh accu waar maximaal 100 kilometer non stop op kan worden gereden. Een unieke E-bike voor twee personen bekijk dan eens de Azor elektrische tandem. Shop hieronder de prachtige Batavus elektrische fietsen.

goedkope elektrische fiets heren

De goedkope elektrische fiets heren heeft een heerlijke retro look. De e-bike is tevens de verkrijgen in diverse kleuren zoals blauw, geel en zwart om het u extra moeilijk te maken. Een aparte stevige fiets met een bagagedrager aan de voorkant. Als u de goedkope elektrische fiets heren gaat aanschaffen heeft u de mogelijkheid om deze te personaliseren. U kunt ten eerste kiezen voor meerdere versnellingen. Let op extra opties kosten in sommige gevallen iets meer. Een framemaat uitzoeken is wel gratis en gaat tussen de 49 cm en 67 cm. Een accutype en display kan ook nog worden geselecteerd. Via de button nu bestellen kunt het proces gelijk afronden.

batavus elektrische fietsen

Goedkope Elektrische Fiets Heren

De elektrische fiets Azor is een lichtgewicht in zijn klasse. U kunt nu volop kilometers maken zonder dat de E-bike stil komt de staan. De kettingkast is gesloten zodat u geen zorgen hoeft te maken over viezigheid en het voorkomt dat u broek in de kast blijft hangen. De accu van de elektrische fiets heren Azor is afneembaar, ideaal als u de elektrische fiets binnen wenst op te laden. De achterwiel kan worden verwijderd zonder dat de fiets moet worden gereset. De fiets is ideaal omdat deze licht is en alle onderdelen worden in Nederland gemaakt en zijn dus voorradig. Een fietscomputer en bijvoorbeeld een slot kunnen eenvoudig worden besteld. Heel veel plezier met deze goedkope elektrische fiets heren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *