gazelle e- bike orange c7 heren

Gazelle Orange C7 Heren

De zwart met witte  Gazelle Orange C7 heren is een goedkope elektrische fiets in onze fietsenwinkel. De dames variant van de Orange Gazelle is de Gazelle Orange C7 dames. De volledige naam van de Gazelle Orange C7 heren is Gazelle Orange C7 Hybrid M heren. De Gazelle Orange misschien wel de beste onder de elektrische fietsen. Het voordeel is dat de Gazelle dames als de Gazelle heren te verkrijgen is in diverse framematen.
gazelle orange c7 heren
De Gazelle Orange C7 heren is met de Bosch motor geschikt voor iedere route en afstand. De Orange C7 Hybrid M is geschikt voor een bergachtig gebied is of een rechte weg. Het voordeel van een rechte weg is dat u totaal 145 km kunt halen met een volle motor. Als u de Gazelle Orange C7 heren fiets selecteert kunt u direct kiezen of u de dames of heren variant kiest. Daarna kunt u kiezen uit de diverse maten. Schrik niet want online heeft u hulp bij alle keuzes door middel van een chat met een ervaren fietsenmaker. Het enige nadeel van de Gazelle Orange C7 heren is de kleurkeuze. De elektrische fiets is alleen de verkrijgen in het zwart. Uiteraard hebben we wel vergelijkbare producten in onze fietsenwinkel dus u vindt altijd uw fiets. 

Gazelle Orange C7 Heren

De Gazelle Orange C7 + Hybrid M heren kopen? U bent verzekerd van een fiets met zeer krachtige remmen. De remmen zijn jaren getest en inmiddels hoeven we niet meer te twijfelen over Gazelle fietsen. We hebben het al even gehad over de Bosch motor op de fiets. De Bosch motor is zeer betrouwbaar en kan dus tot 145 km vooruit. De accu is gemakkelijk los te maken om op te laden. Nooit meer vlekken op uw kleding met een dichte kettingkast. Op de fiets is een walk assist gemonteerd om de fiets ook eenvoudig aan de hand te houden. Prachtige goedkope Gazelle fietsen met een lange levensduur. De stille en comfortabele elektrische fiets is nu nog goedkoper. Uitgerust met de nieuwste technieken aangezien het om een 2016 model gaat. U kunt deze fiets dus voor een prima prijs in uw schuur krijgen.

De Gazelle Orange E-bike is geschikt voor korte ritten, de natuur te verkennen maar ook voor woon- werkverkeer. Zoals gezegd is een Gazelle Orange E-bike jaren getest wat resulteert in het pronkstuk zoals u kunt zien op de afbeelding. De Gazelle Orange E-bike is uitgerust met een comfortabel zadel en heerlijk trappers. Letterlijk aan alles is gedacht bij het ontwerp van een Orange E-bike herenfiets Gazelle. Een Gazelle Orange C7 Heren online bestellen kan in de veilige betaalomgeving bij fietsenwinkel. Inmiddels met een geweldig hoge klantenbeoordeling zien we de fiets graag terug in het straatbeeld.

gazelle e- bike orange c7 heren

Shop hier de Gazelle E-fietsen

Herenfiets Gazelle

De herenfiets Gazelle en Gazelle fiets over het algemeen is het grootste merk van Nederland. Gazelle staat  al jaren op plek 1 als het gaat om grootste retailers binnen en buitenland. Het wordt in de volksmond ook wel de Mercedes onder de fietsen genoemd. De herenfiets Gazelle en damesfiets Gazelle worden als een van de weinige nog ontworpen met een eigen design. Een herenfiets Gazelle kan voor recreatief gebruik ideaal zijn maar we zien Gazelle ook steeds vaker terug in de fietssport. Fietsen en een elektrische fiets zijn helemaal ingeburgerd in de Nederlandse cultuur maar wat te denken van het buitenland. Steeds meer landen zijn gedesinteresseerd in fietsen en in het bijzonder Gazelle fietsen. Niet voor niks dat de frames zijn ontworpen voor zowel herenfietsen Gazelle als damesfietsen Gazelle.

  • Fietsenmerk: Gazelle
  • Land: Nederland
  • Variant: C7 + Hybrid
  • Accu: Bosch
  • Dames, heren, vrouwen en kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *