elektrische mountainbike scott

Elektrische Mountainbike Scott

Als we het hebben over een unieke e-bike in de shop dan hebben we het over de elektrische mountainbike Scott. Een geweldige elektrische mountainbike in het overzicht elektrische fietsen. Een andere sportieve elektrische herenfiets in ons assortiment is de Gazelle Orange C7 heren. Liever een goedkope elektrische fiets heren? Bekijk dan de elektrische fiets Sparta Regular Electric N3. De lichtgewicht Scott E-Spark 720 elektrische fiets is ideaal voor de sportieve rijder en oogt niet direct als een E-bike. Als u de afbeelding bekijkt van de elektrische mountainbike Scott dan valt de sportieve en moderne look direct op. Een prachtige elektrische mountainbike met de opvallende velgen valt bij alle sportievelingen zeker in de smaak. Een plaatje van een fiets al zeggen wij het zelf.

elektrische mountainbike scott

Elektrische Mountainbike Scott

De elektrische mountainbike Scott is een goedkope elektrische fiets door het eenvoudig te houden. De stevige materialen die zijn gebruikt voor de elektrische mountainbike zijn van goede kwaliteit maar ook eenvoud staat hoog in het vaandel. Kunt u de Scott E-Silence Speed 10 ook gebruiken in de stad? Het is een fiets voor zowel in de stad als een lange afstanden fiets. Ideaal om sportieve momenten af te wisselen met rustige ontspannen momenten. Een groot voordeel van de elektrische mountainbike Scott is dat deze licht is ontworpen en eenvoudig te besturen. Het betreft tevens een duurzame e-fiets die gemaakt is van duurzame materialen. De elektrische mountainbike Scott is een prachtige fiets waar u zeker op gezien mag worden.

scott e-spark 720 elektrische mountainbike

Belangrijke Info
Een elektrische mountainbike met middenmotor ontworpen door Scott
Scott E-Silence Speed 10

Een goedkope elektrische mountainbike met de naam Scott E-Silence Speed 10 verwacht u misschien niet direct in het assortiment. De combinatie tussen sportief en ontspanning is natuurlijk ideaal. De goedkope elektrische mountainbike is gemakkelijk op te laden en is voorzien van een stevige accu door Scott. U bent dus verzekerd van een fantastische kwaliteit en goedkope e-bike. De motor bevindt zich in het midden dus ideaal voor de wegligging. Het betreft tevens een fiets te verkrijgen in diverse kleuren. De elektrische trapondersteuning is ideaal wanneer u een eind bent gaan fietsen en op een rustig tempo terug wil komen. Een ideale oplossing dus een goedkope elektrische mountainbike die bekent staat als de elektrische mountainbike Scott. Nog niet helemaal zeker? Bekijk het totaaloverzicht E-bikes bij onze betrouwbare aanbieder fietsenwinkel.nl.

  • Fietsenmerk: Scott
  • Mountainbikes en e-bikes
  • Speed 10 / E-silence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *