luchtbed paradise opblaasbaar eiland 6 mp3

Luchtbed Paradise Opblaasbaar Eiland 6 MP3

Luchtbed Paradise opblaasbaar eiland 6 MP3 kopen? In ons overzicht opblaasbaar buitenspeelgoed in diverse maten en bijvoorbeeld ook een opblaasbaar eiland & opblaasbaar eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze. In het overzicht watersport vindt u bijvoorbeeld een Stand up paddle board en bijvoorbeeld een Jetlev flyer. Het opblaas eiland Body Glove is een prachtig en stevig ontwerp voor 6 personen. Een drijvend eiland om heerlijk met de familie te dobberen of wanneer u met vrienden op vakantie gaat. De Paradise is heerlijk als u om het water aan het ontspannen bent met een drankje en muziekje. Bekijk hieronder snel waar u het drijvende luchtbed kunt bestellen.

luchtbed paradise zes personen

Direct naar de goedkoopste aanbieder

“Luchtbed Paradise voor 6 personen en gratis thuisbezorgd.”

Wat kunt u verwachten van het opblaasbare eiland Body Glove? U heeft het misschien al geraden maar het vlot is geschikt voor 6 personen. Het gewicht van het Paradise 6 Inflatable met MP3 Systeem is 28 kilo afgerond en met de gele, blauwe en witte kleuren. Wat zijn de afmetingen van het opblaasbare eiland Paradise? Het vlot is 328 cm bij 307 cm. We kunnen verder vertellen dat het eiland beschikt over ingebouwde speakers en deze zijn uiteraard waterproof. Het systeem op basis van MP3 heeft een batterij compartiment. Kunnen drankjes eenvoudig worden genuttigd? DE 3 platformen beschikken over zes drinkhouders. Hoe kan ik mijn drinken koud houden? Het luchtbed paradise zes personen heeft ingebouwde drankkoelers met een koeling zone. Een perfect eiland om de vakantie door te komen.

luchtbed paradise opblaasbaar eiland 6 mp3

Luchtbed Paradise Opblaasbaar Eiland 6 MP3

Het luchtbed Paradise zes personen is een pronkstuk op iedere vakantie. De Aqua lounge is geweldig in een zwembad, meer, strand of gewoon op land. Een groot voordeel is de geweldige kwaliteit van het luchtbed Paradise opblaasbaar eiland 6 MP3. Gaat u op vakantie met de auto? Het luchtbed is eenvoudig mee te nemen. We wensen u dan ook veel plezier met het prachtige opblaas eiland.

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment