Pokemon Go Plus Armband

Pokemon Go plus armband kopen? We hebben bij Royal Merchandise de nieuwste rages en gadgets beschikbaar. De Pokémon armband of horloge helpt u om Pokemons eenvoudig te vangen. De Bluetooth technologie met low energie zorgt voor de connectie met de smartphone om een Pokémon nog eenvoudig te vangen. De Pokemon Go horloge is nu alleen nog te bestellen bij Nintendo maar komt binnenkort naar Europa. We zullen indien beschikbaar een de Pokemon Go accessoires hieronder aanbieden.

Pokemon Go Plus Armband

De Pokemon armband zoals we weten ontworpen door Nintendo. Ze kregen bij het ontwerp hulp van de Google-tak; Niantic. We hebben eerder al gezien dat een Oculus Rift kopen een rage is geworden dus we zijn benieuwd naar de Pokemon horloge. Het is dus nog even wachten voordat de Pokemon smartwatch compleet kan worden gemaakt met diverse accessoires. De Pokemons lopen overal in de wereld en kunnen dus worden gevangen. Wanneer je horloge in verbinding staat met een Android of iOs toestel dan gaat deze trillen of branden. Je kunt met deze armband dus heel de dag door actief zoeken naar Pokemons.

Pokémon Go Nederland

Pokémon Go Nederland met de daarbij horende accessoires. Het nieuws kwam al naar buiten dat een reeks nieuwe Pokémon films komt door de App. Wat krijg ik wanneer ik een Pokemon go plus armband bestel? Een gadgets wat lijkt om een Pokemon bal met deze kleuren. We hebben al gehoord dat China bezig is met andere kleurencombinaties om alle fans te voorzien van een perfecte Pokemon polsband. Nintendo heeft bekend gemaakt dat de Pokemon go plus armband prijs rond de €39,99 komt te liggen. The Pokémon Company en ontwikkelingen zullen we vaker in het nieuws gaan zien. Volg ons om op de hoogte te blijven van de gadgets.

Leave a Comment