oculus rift

Oculus Rift Kopen

Een Oculus Rift kopen? Bekijk via Royal Merchandise de mogelijkheden. Een VR bril zorgt dat u de schijnwerkelijkheid door een bril kunt waarnemen. Een totaaloverzicht gadgets vindt u in onze gadgetshop. Een Oculus Rift is al een tijd te verkrijgen en inmiddels zijn diverse goedkopere varianten op de markt gekomen. We hebben bijvoorbeeld al de Immerse Virtual Reality Bril en de VR PRO Virtual Reality Glasses 3D voorbij zien komen. Liever zo weinig mogelijk uitgeven dan heeft Google ook nog de Google Cardboard Basic gelanceerd en is te verkrijgen voor €11,99.

Oculus Rift Kopen

Een Oculus Rift kopen? Wat koop ik eigenlijk naast een schijnwerkelijkheid door een bril. De VR bril zorgt dat u een ervaring krijgt in 3D die alle zintuigen prikkelen. In het begin zagen we VR op de computer of andere spelcomputers maar inmiddels is de technologie verfijnt en gebruiken zelf piloten en mariniers een VR bril om ervaring op te doen in bijvoorbeeld war zone. In de toekomst zullen we allemaal te maken gaan krijgen met een Oculus VR. Iedereen is bekend met de gele 3D brillen van de bios. De 3D brillen zullen langzaam plaats gaan maken voor een virtual reality bril om nog meer details van een film te kunnen zien. Onderstaande VR bril voor een bedrag van €59,50.

vr pro white

oculus rift kopen

Virtual Reality Bril

De virtual reality bril is weer in het nieuws. In 2016 gaat het een jaar worden van de virtual reality headset voor de Playstation en de HTC Vive Pre voor de mainstream. in 2016 wordt de VR bril of VR headset zoals deze ook wordt genoemd geschikt voor films en games. De bekendste Virtual Reality bril is toch wel de Oculus Rift. Het is tevens ook de duurste. Palmer Luckey is deze gekkigheid gestart en kreeg al snel via Kickstarter en Facebook, 2 miljard voor de financiering. Hieronder in ieder geval de eerste en laatste goedkope virtual reality bril van het moment.

immerse virtual reality bril

Wat is Virtual Reality

Wat is virtual reality is een vraag die vaak wordt gesteld online. In de jaren 90 is gestart met een experiment voor een simplistische virtual reality headset. Het was de bedoeling van de makers om een ervaring te creëren nog mooier dan in de bioscoop. We kunnen stellen dat het is gelukt als we zo het onderstaande filmpje mogen bekijken. We gaan straks op Youtube ook veel meer 3D films aanschouwen. De rift plug of VR plugin kan worden aangesloten via DVI en USB-poorten om vervolgens met het hoofdbewegingen te voltooien.

Virtual reality is een extreme ervaring waar je hoofd als tool wordt gebruikt om bewegingen te maken. De bewegingen vinden allemaal plaats in de driedimensionale wereld. In onderstaand filmpje kunt u een kijkje nemen in de wereld van 3D. De hoofdpersoon beweegt bijvoorbeeld zijn hoofd om te praten met andere figuren in het spel. Houdt Coolblue en Bol.com in de gaten voor de nieuwste en vetste games voor de Oculus rift. Wenst u meer informatie over Virtual Reality? Via de blauwe link wordt het stap voor stap uitgelegd.

Samsung Virtual Reality

Een Samsung virtual reality bril of glasses worden tegenwoordig geleverd wanneer u een abonnement afsluit. U zult natuurlijk wel voor de Samsung virtual reality bril betalen maar het is een ervaring die al kan worden gebruikt als u in het bezit bent van een Playstation 4. De maker van de Oculus rift kwam op het idee om voor Samsung een soortgelijke VR-bril te bouwen. Zoals u op de reclames kunt zien met succes want u sluit een abonnement af met de mogelijkheid om een Samsung Virtual Reality bril hierbij te ontvangen. Een Oculus rift kopen of toch liever een Buddy Game chair kopen?  Bekijk hieronder het grappige filmpje over de VR-bril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *