opblaasbare ananas

Opblaasbare Ananas

Koop hier een opblaasbare ananas. Het seizoen / zomer 2019 is dit een absolute topper in de opblaasbare gadgets. Als u kijkt naar opblaasbaar speelgoed dan is dit al geweldig populair. We hebben in de shop ook een opblaasbare pizzapunt. We hebben daarnaast ook een opblaasbare donut, meloen en flamingo’s. De laatste heeft niks met opblaasbaar eten te maken maar is wel populair. Hieronder is eenvoudig de opblaasbare pineapple en fruit te bestellen.

opblaasbaar zwembad speelgoed

Shop hier opblaasbare speelgoed

Opblaasbare Ananas

Opblaasbaar fruit en speelgoed zijn geweldig populair geworden. Vroeger hadden we al een een populaire opblaasbare krokodil en ander speelgoed. We kunnen dus met trots zeggen dat het assortiment aardig is uitgebreid. De prachtige kleuren geel en groen zullen zeker opvallen op vakantie. De afmetingen zijn 185cm x80cm x15cm. U kunt dus heerlijk in het water dobberen en uitgebreid genieten. Bestel hieronder een opblaas ananas. De prijzen hoeven we niet te vergelijken want Megagadgets is de enige aanbieder.

opblaasbare ananas

Shop hier opblaasbare speelgoed

Opblaas Ananas

Een hippe opblaas ananas heerlijk als je gaat dobberen in het zwembad of een bezoek gaat brengen aan het strand. Een poolparty in het verschiet dan kunt u ook zeker genieten van het opblaasbare speelgoed. Zoekt u nog artikelen om mee te nemen op vakantie? Opblaasbare gadgets zijn de hebbedingetjes van deze zomer. Wat moet ik verder nog weten over een opblaas ananas? De opblaasbare ananas wordt geleverd zonder pomp. Wat krijg ik wel bij de ananas? U ontvangt een plak-setje mocht het mis gaan op vakantie. We wensen u alvast een hele fijne zomer en tot snel. Scoor hier ook een Intex opblaasbare Unicorn wit 201x140x97cm.

  • Opblaasbaar waterspeelgoed
  • Water cadeau’s / speelgoed
  • Inflatable pineapples
  • Opblaasbare fruitsoorten
  • Daarnaast populair: Unicorn / island / otter / krakeling / krokodil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *