opblaasbaar eiland bestway coolerz luxery tropical breeze

Opblaasbaar Eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze

Scoor hier een opblaasbaar eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze om met de hele familie op te chillen. We hebben in het overzicht ook een kleiner opblaasbaar eiland. Om een vakantie door te brengen hebben we nu populair opblaasbaar speelgoed. Het grote opblaasbare luchtbed is ideaal te vervoeren naar een vakantiebestemming. Klik hieronder op de afbeelding van het opblaasbare eiland van Bestway dan komt u uit bij Bol.com.

opblaasbaar eiland bestway coolerz luxery tropical breeze

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Misschien kent u dit opblaasbare eiland ook wel als eiland opblaasbaar 389x274x73 cm met zitmog. Het zijn de prachtige drijvende vlotten om met 8 of meer personen te dobberen op het water. Het eiland heeft genoeg ruimte om bijvoorbeeld drank en eten op te bergen. Een opblaasbaar eiland zoals te zien op de afbeelding is geweldig groot en beschikt zelf over een zonnescherm. Het plateau kan natuurlijk worden verlengd met eigen drijvende attributen zoals een opblaasbare band. De ingebouwde stoelen en lounge bank achterin zijn fantastisch. Verder heeft het opblaasbare drijfvlot overal grepen om uzelf vast te houden. Springt u in het water dan kunt u eenvoudig op klimmen. Gaat u met deze het water op dan zult u zeker opvallen. Klik hieronder snel verder en vindt meer informatie!

Opblaasbaar Eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze

Opblaasbaar speelgoed in dit geval bij Bol.com met diverse mogelijkheden. Liever een zwembad bekijk dan eens een Intex zwembad. Intex is geweldig populair door de prijs. U kunt alle kanten op zo ook voor een opblaasbaar eiland het maakt allemaal niet uit. Gezellig met een groep op vakantie en bent u vaak in de buurt van het water dan is een opblaasbaar eiland zeker geweldig. Heeft u kleine kinderen dan kunnen de kids met opblaasbare bandjes veilig mee op het grote opblaasbare luchtbed. We wensen u veel plezier met het XL eiland en maak er een fijne vakantie van.

opblaasbaar eiland bestway

⇓ Opblaasbaar Eiland Specificaties ⇓

Het opblaasbare eiland Bestway heeft natuurlijk een aantal belangrijke specificaties:

  • Opblaasbaar Speelgoed
  • Inclusief opblaasbare stoelen
  • Grepen
  • Geschikt voor mini en senioren
  • Maximaal 10 personen
  • Afmetingen: 3890 x 2740 cm

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment