Opblaasbaar Eiland Floating Tahiti

Opblaasbaar eiland Floating Tahiti kopen? Eerder hadden we al een opblaasbaar eilandopblaasbaar eiland Bestway en een luchtbed Paradise opblaasbaar eiland 6 MP3. Shop opblaasbare eilanden en outlet waterspeelgoed in de shop.

opblaasbaar eiland floating tahiti

Shop hier Floating Tahiti

Opblaasbaar Eiland Floating Tahiti

gadgets altijd leuk als cadeau voor thuis of op vakantie. In de buurt van een groot meer of de zee? Een opblaasbaar eiland is voor iedereen ideaal om rustig een drankje te doen. Naast de spullen die kunnen worden opgeborgen kunt u met 8 man genieten van het prachtige eiland. Je kunt met meerdere mensen gebruik maken van het prachtige opblaasbare vlot. Wenst u een stukje te zwemmen dan kan je via de voorkant eenvoudig terug klimmen op het vlot.

Opblaasbaar XL Luchtbed

Wat zijn de voordelen van een opblaasbaar XL luchtbed? Je kunt met meerdere personen genieten van de omgeving in alle rust. De afmetingen van het vlot zijn 561 x 304 x 76 cm. Op het opblaasbaar eiland Floating Tahiti is ook rekening gehouden met de allerkleinste. Je hebt een pierenbadje om de kids in de gaten te houden. Andere populaire varianten welke blijven drijven zijn een Stand up paddle board en BBQ boot om met meerdere mensen te genieten op het water. Shop in de outlet watersport winkel van Royal Merchandise een prachtig opblaasbaar XL Luchtbed voor jong en oud.

  • XL luchtbed / vlot / opblaasbaar eiland
  • Draaggewicht: 800 kilo
  • Afmetingen: 561 x 304 x 76 cm
  • Ingebouwde koelers
  • Handige bekerhouders
  • Inclusief pomp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *