xl luchtbed opblaasbaar drijvend eiland

Opblaasbaar Eiland Floating Tahiti

U kunt hier een opblaasbaar eiland Floating Tahiti kopen! Eerder hadden we al een opblaasbaar eiland en de ooh zo populaire opblaasbaar eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze. U kunt dus los op vakantie met een XXL drijvend eiland :). Shop naast de opblaasbare eilanden ook veel meer outlet waterspeelgoed via onderstaande button bij Megagadgets.nl.

opblaasbaar eiland floating tahiti

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Opblaasbaar Eiland Floating Tahiti

Gadgets zijn altijd leuk voor thuis of wanneer u op vakantie gaat. We hebben voor de muziekliefhebber ook een luchtbed Paradise opblaasbaar eiland 6 MP3. Bent u in de buurt van een groot meer of zit u aan de zee? U kunt dan op het opblaasbare eiland rustig een drankje doen of gewoon keihard chillen. Naast de spullen die kunnen worden opgeborgen kunt u met 8 man genieten van het prachtige eiland. U kunt dus met meerdere mensen gebruik maken van het prachtige opblaasbare vlot. Wenst u een stukje te zwemmen dan kunt u via de voorkant eenvoudig terug klimmen op het vlot.

Opblaasbaar XL Drijvend Eiland

Wat zijn de voordelen van een opblaasbaar XL luchtbed? U kunt met meerdere personen genieten van de omgeving in alle rust. De afmetingen van het vlot zijn 561 x 304 x 76 cm. Op het opblaasbaar eiland Floating Tahiti is ook rekening gehouden met de allerkleinste. Zo heeft deze een pierenbadje om de kids in de gaten te houden. Andere populaire varianten welke blijven drijven zijn een Stand up paddle board en BBQ boot om maar wat te noemen. Ga los op vakantie met dit opblaasbaar XL luchtbed voor jong en oud.

  • XL luchtbed / vlot / opblaasbaar eiland
  • Draaggewicht: 800 kilo
  • Afmetingen: 561 x 304 x 76 cm
  • Ingebouwde koelers
  • Handige bekerhouders
  • Inclusief pomp

xl luchtbed opblaasbaar drijvend eiland

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment