supboard set (305x76x15cm) blauw suppen

Stand Up Paddle Board

Een Stand Up Paddle board kopen? Het kan in onze watersportwinkel van Royal Merchandise. Bekijk ook eens een populair opblaasbaar eiland of Minicat zeilboot. Waar staat een Jilong board om bekend? Een paddle board wordt gemaakt van duurzaam materiaal en is te gebruiken voor 1 persoon.

stand up paddle board

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Deze wordt ook wel een SUP board genoemd. Het is een nieuwe revolutionaire sport om met een paddle en board het water staand of natuurlijk zittend te verkennen. Een paddle board is geschikt voor iedereen en eenvoudig zelf aan te leren. Deze wordt dus geleverd met Paddle, afneembaar zitje, voetsteun, draagtas en handpomp. Een prachtig board om heerlijk uren op het water te dobberen.

Stand Up Paddle Board

De meegeleverde paddle is 175 cm lang dus ook voor de lange mensen onder ons. De afmetingen van het board zijn 301 x 76 x 10 cm! Het goed geprijsde Stand Up paddle board is ideaal voor recreatie of om lekker te genieten van het zonnetje. De prijs bij onze aanbieder Bol.com is dus lager dan bijvoorbeeld Watersportwinkel.nl. Via de link ziet u dat het Stand Up Paddle board een paar tientjes duurder is. Verder heeft het board een draagkracht van 100 kilo en iets daarboven.

Belangrijke Info
Een SUP board is snel op te pompen. U kunt in Nederland op veel plekken het water op.

Een belangrijke vraag die vooraf moet worden gesteld wilt u een opblaasbare paddle board of liever een 1 van hard materiaal. Het is handig voor vervoer of om op de bergen. We zien tegenwoordig steeds meer mensen die het SUP board gebruiken om de woonkamer bijvoorbeeld op te vrolijken. Een goed merk Stand Up Paddle Board is dan ook het Jilong board. Ideaal voor recreatief maar ook om te racen. Het voordeel van het bovenstaande board is dat deze niet te klein is en dus gemakkelijk in balans te houden.

Opblaasbare SUP | SUP Board

Een opblaasbare SUP is ideaal om mee te nemen op vakantie en als deze goed wordt opgepompt kan deze ook professioneel worden gebruikt. Veel racers pompen het SUP board op tot 21 PSI. U kunt dus met de opblaasbare SUP gemakkelijk door de golven paddelen en indien nodig zit het board stabiel. Het is dus een allround opblaasbare SUP met een perfecte glide door het water. U komt dus tot perfecte snelheden en u glijdt letterlijk door de golven. Een Stand Up Paddle board is dus ideaal om mee te nemen op vakantie of om lekker op rustig water te dobberen. Standup paddleboarding is onder de watersport liefhebbers de nieuwste hit. We wensen u dan alvast heel veel plezier met deze nieuwe rage op het water!

  • Watersport en SUP
  • Paddleboarding
  • Surfplanken en paddle boards

Andere bezoekers bekeken ook: