jetlev flyer kopen

Jetlev Flyer

Een Jetlev Flyer kopen? Vliegen over water is een droom van iedereen. In onze categorie: watersport van Royal Merchandise bijvoorbeeld ook een goedkopere Stand up paddle board om rustig te varen. Het is eindelijk mogelijk na jaren innoveren te vliegen over water. De spectaculaire Jetpack en Jetlev hebben we vaak voorbij zien komen tijdens festivals en andere activiteiten. Het is nu eindelijk mogelijk om zelf een Jetlev in bezit te krijgen. Een Jetlev Flyer kopen zal watersport voor altijd een andere indruk geven. Uiteraard blijft het heerlijk om op een jetski over het water te scheuren. Een Jetlev op uw rug geeft u de bewegingsruimte zowel bovenwater als onderwater.

jetlev flyer kopen

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Deze is natuurlijk niet alleen de Jetpack zelf. Afgelopen seizoen was het vooral de Jetpack onder de voeten maar tegenwoordig kan deze gemakkelijk op de rug worden gedragen. Door de technische ontwikkeling is het zelfs mogelijk om 10 meter boven water uit te komen. U heeft ze misschien wel eens gezien op televisie en u kunt inderdaad 35 km/h met de Jetlev.

Jetlev Flyer

De Jetlev Flyer heeft een speciale technologie om een spannende vlucht met de meeste unieke manoeuvres boven het wateroppervlak te maken. Een groot voordeel van deze is dat hij eenvoudig te besturen is en voor zowel jong als oud.  U kunt manoeuvres eenvoudig uitvoeren zoals vliegen, draaien, zweven, landen en duiken. Onderaan de pagina is een indruk te krijgen van de Jetlev. U kunt de geweldige sensatie beleven met deze fantastische Jetlev Flyer. Een flyboard is bijvoorbeeld geweldig populair in Dubai zoals te zien is in het artikel: Dubai vakantie.

Flyboarden vs Jetlev

U vraagt zich misschien af wat zijn de verschillen tussen Flyboarden en vliegen met de Jetlev? Flyboarden kunt u zien als een soort skateboard met flexibele slang. Zoals u misschien wel weet zit de Flyboard onder de voeten. Hoe werkt dan een Jetlev? Een unit zit als een rugzak op de rug. De verbinding met een flexibele slang is hetzelfde. De Jetlev wordt geleverd met onbemande volgboot om de slag aan de koppelen. Een volgboot heeft een vermogen van 200 pk. De stuwkracht komt voort uit de 4 takt 1850 Newton motor. Het is momenteel een watersport voor het rijkere segment omdat de volgboot inclusief de Jetlev en aansluitingen vaak niet zomaar worden besteld.

Kenmerken van de Jetlev

Een aantal Jetlev kenmerken om het overzichtelijk te houden:

  • 200 pk onbemande volgboot
  • Jetlev
  • Flexibele slag
  • 35 km/h
  • Voor jong en oud
  • 10 meter boven water
  • Miljonairs Gadget
  • Levertijd ongeveer 2 maanden

Watersportwinkel

We proberen de artikelen in onze watersportwinkel uiteraard zo up-to-date mogelijk te houden. In de toekomst bieden we ook Stand up paddle boards, kleine boten, kajak’s en nog veel meer. Bent u op zoek naar een specifiek watersport product? We horen het graag van u. Heeft u vragen of opmerkingen over een Flyboard? Laat het ons gerust weten! Meer luxe? Ga dan voor een Gentle 535 Outboard Sloep Casco.

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment