zeilboot minicat bij megagadgets

Minicat Zeilboot

De Minicat zeilboot van Royal Merchandise is een revolutionaire opvouwbare zeilboot en nieuw in onze watersport en recreatie categorie. De Minicat is eenvoudig mee te nemen op een mooie zonnige dag om heerlijk van het water te kunnen genieten. U denkt misschien last om in elkaar te zetten maar het zijn eenvoudige handelingen. U moet wel rekening houden met het gewicht van deze zeilboot van deze is in totaal 37 kilo. De andere populaire watersport producten in onze shop zijn bijvoorbeeld Stand Up Paddle Board en de Jetlev Flyer.
minicat zeilboot

Shop hier uw Minicat Zeilboot

De Minicat zeilboot is eenvoudig te bestellen bij onze partner. De opvouwbare zeilboot valt onder miljonairs gadgets omdat het een unieke boot betreft. Wenst u heel uw leven al een zeilboot maar kunt u de kosten van een zeilboot niet betalen dan is dit de geschikte vervanging om toch lekker te zeilen. Het voordeel van de Minicat zeilboot is dat deze niet veel ruimte in beslag neemt.

Minicat Zeilboot

U kunt de zeilboot eenvoudig vervoeren en stalling is dus ook ideaal. De maat van de verpakking is 1350 x 300 x 400 mm. Een fan van watersport en reizen dan is deze Minicat zeilboot echt iets voor u. De naam is al een paar keer voorbij gekomen: opvouwbare zeilboot maar wat koopt u precies. De Minicat is een catamaran die eenvoudig in elkaar is te zetten. Het betreft in dit geval dus ook een goedkope zeilboot.

Zeilen is nooit meer hetzelfde met de Minicat – RM

Het drijfsysteem is bijvoorbeeld met lucht te vullen en het midden kan eenvoudig worden gemonteerd. Op een nadelige dag duurt het in elkaar zetten slechts 25 minuten. U krijgt uiteraard een DVD met uitgebreide informatie plus een extra pakket om deze op locatie te kunnen gebruiken. Het voordeel van de Minicat zeilboot is dat deze geschikt is voor iedereen. Bent u een beginner of ervaren deze catamaran kan door iedereen worden bestuurd. Uiteraard kunt u natuurlijk kiezen om een aantal lessen te nemen. U kunt dus de tas met zeilboot uit de opslag halen om binnen een half uur van het water te kunnen genieten.

  • Zeilboten en Minicat
  • Opvouwbaar
  • Verpakking: 1350 x 300 x 400 mm

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment