Opblaasbare Boot Jilong 5 Personen

Opblaasbare boot Jilong 5 personen kopen? Een opblaasbaar watersport artikel bij Royal Merchandise met officiële naam Z-Ray II 500. Een prachtige 5 persoons boot waar eenvoudig een buitenboord motor op kan worden gemonteerd. De motor is dan weliswaar niet inbegrepen maar voor een klein bedrag bij de Jilong opblaasbare boot bij te bestellen. Een andere boot in het overzicht watersport is de Minicat zeilboot. Een groot fan van SUP boarden? Bekijk dan eens de Stand up paddle board. Hieronder de prijzen van de fantastische Jilong boot opblaasbaar.

jilong boot opblaasbaar

Opblaasbare boten bestellen

Opblaasbare Boot Jilong 5 Personen

Een opblaasbare boot Jilong 5 personen kopen? Het kan eenvoudig in onze ingerichte watersportshop. Voor de volledig is de complete titel van de betreffende boot op de afbeelding; Jilong Opblaasboot Z-ray Ii 500 360 x 170 x 44 cm. U ziet hier dus direct de afmetingen en daarbij hoort nog de kleur wit. De Jilong Opblaasboot Z-ray Ii kan een gewicht van maximaal 600 kilo dragen en biedt ruimte voor 5 personen. Een ideale boot om lekker te vissen of te plaatsen aan uw jacht. Heeft u dus een Silver Arrows Marine Arrow460-Granturismo motor yacht of gewoon een elektrische boot dan is het ideaal om deze Jilong boot wit mee te nemen. Vergelijk in de tabel hieronder de prijzen van deze luxe opblaasbare boot.

opblaasbare boot jilong 5 personen

Opblaasbare boten bestellen

Jilong Z-Ray II 500

De professionele naam voor deze witte boot is Jilong Opblaasboot Z-ray Ii 500. We hebben de boot al een aantal keer genoemd omdat deze geliefd is onder watersporters. Het grote voordeel van deze boot is dat deze eenvoudig kan worden vervoerd met een grotere boot of over land. Uiteraard worden pedels meegeleverd zodat u in noodgevallen kunt roeien. Gebruikt u de Opblaasbare boot Jilong 5 personen alleen voor het vissen dan heeft u alleen de pedels nodig. Een buitenboord motor achterop zou natuurlijk de vissen verstoren. Heel veel plezier met deze prachtige Jilong boot.

  • Botenmerk: Jilong
  • Variant: Z-ray Ii 500
  • Vergelijkbaar: Aqualine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *