goedkope vakanties naar dubai

Goedkope Vakanties Naar Dubai

Scoor hier de goedkope vakanties naar Dubai. De Emiraten worden steeds populairder als vakantiebestemming. Boek j een last minute naar Dubai dan hoort daar uiteraard een bezoek aan het hotel Burj Al Arab bij. Bekijk in onze exclusive blog ook voor info over het 7 star hotel Burj Al Arab Dubai. Dubai is een staat in de VAE ook wel Verenigde Arabische Emiraten. Een oliestaat waar rijkdom aan de orde van de dag is zoals u kunt zien aan de afbeeldingen hieronder. Een goedkope vakantie Dubai 2017 wordt steeds vaker gezocht in Google en gemakkelijk te boeken via de button “Bekijk alle vakanties Dubai”. Reserveer via de onderstaande button direct uw droomvakantie!

goedkope vakantie dubai

Klik hier om direct te boeken >>>

Goedkope Dubai Vluchten

Het zijn niet alleen de goedkope Dubai vluchten maar ook het schiereiland ontwikkeld zich in een razend tempo. Halverwege de jaren 90 is begonnen aan de bouw van het luxe en indrukwekkende eiland in de Emiraten. We zullen aan de hand van afbeeldingen een Dubai vakantie aan u laten zien, tevens wat u kunt verwachten van Dubai. Uiteraard kunt u ook een stukje Dubai naar Nederland halen. Een aantal producten kunt u ook in Nederland aanschaffen zoals een Stand up paddle board en nog veel meer. Een goedkope vakantie richting Dubai boeken? Beschikbaar vanaf €169,00.

Tijdens je vakantie kan je genieten van de meest uiteenlopende Dubai bezienswaardigheden. Het zijn niet alleen de prachtige gebouwen die een vakantie naar Dubai prachtig maken maar ook zeker de bezienswaardigheden zoals rijkdom in auto’s en winkels. De gunstige ligging heeft de inwoners altijd al rijk gemaakt maar met de vondst van aardolie in 1966 is het helemaal extreem geworden. De voorraden zullen een keer opraken en zal de gunstige ligging en toerisme weer een belangrijke bron van inkomsten worden. Je kan de goedkope vakantie naar Dubai vieren in de prachtige resorts waar u een straatbeeld zult aantreffen zoals de onderstaande voor ons ongewone manier van leven. Een tijger als huisdier waarom ook niet!


Goedkope Vakanties naar Dubai

Een vakantie naar Dubai kan al all inclusief voor rond de €600 euro. De vliegtickets Dubai worden steeds goedkoper omdat “Fly Emirates” tegenwoordig belangrijk wordt en het één van de drukste vliegvelden wereldwijd is. Goedkope vliegtickets naar Dubai zijn al te boeken vanaf €299,00. U zult tijdens uw vakantie versteld staan van de prachtige bezienswaardigheden Dubai zoals groot, groter en grootst en duur, duurder maar vooral het duurst. Wijkt u een stukje uit en maakt u een wandeling in de “normale” woonwijken dan ziet u dat het ook ingetogen kan. De mensen zitten vol met de mooiste verhalen en het is zoals iedere reis fantastische om de lokale bevolking te spreken.

goedkope vakanties naar dubai

De lokale bevolking is in veel gevallen direct te herkennen. Zoals u kunt zien herken je een Dubainaar aan de kleding. Een inwoner van Dubai wordt dus Dubainaar genoemd. Daarnaast vallen de geweldige auto’s op in het straatbeeld.

Dubai Klimaat

U wilt een vakantie naar Dubai boeken maar bent benieuwd naar het klimaat? Het klimaat in Dubai is erg warm en heet. Het betreft dan ook een woestijnklimaat. In januari is het dan ook rond de 24 graden en in de zomer vaak meer dan 40 graden. In de maanden februari en maart valt wel eens een bui. Heerlijk om een Dubai vakantie mee te pakken in de koude Nederlandse wintermaanden. Een heerlijk Dubai klimaat zorgt voor een ontspannen en unieke zonvakantie.

Belangrijke Info
Het is een veilig land maar pas op met alcohol.

Een aantal bezienswaardigheden Dubai naast de Palmeilanden is de Burj Khalifa (zie de link). Tijdens de bouw werd de toren nog Burj Dubai genoemd wat in het Arabisch betekent: Toren van Dubai. Dubai had steun nodig om het project af te maken van buurland Abu Dhabi waardoor de toren Burj Khalifa werd genoemd. Ondanks de rijkdom is Dubai namelijk al een aantal keer geteisterd door een financiële crisis. Naast het prachtige gebouw is het ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Burj Al Arab. Het betreft een hotel in de vorm van een zeil. Bezienswaardigheden die tijdens een Dubai vakantie niet mogen ontbreken.

Burj Khalifa Dubai

Zoals gezegd is Burj Al Arab 1 van de mooiste hotels ter wereld. Bij Discovery hebben we meerdere malen aandacht besteed aan het project. Op de afbeelding hieronder ziet u een tenniswedstrijd om het helikopterplatform. Het is tevens het enige zeven sterren hotel ter wereld. Het heeft de vorm van een zeil omdat Dubai een aardige inkomstenbron heeft door de aanvaardroute en dus de boten.

goedkope vakantie dubai

Klik hier om direct te boeken >>>

Dubai Sport

Een Dubai sport zoals te zien op de afbeelding hierboven is tennis. Eerder kwamen we al watersporten tegen zoals stand up paddle boarding en nog veel meer. Welke sporten kunt u nog meer verwachten tijdens u Dubai vakantie? Golf is misschien wel de belangrijkste en grootste sport. Prachtige golfbanen voor de grote toernooien ter wereld. Dubai ligt aan de Arabisch golf waar u terecht kunt om uw PADI te halen. U zult onder water prachtige vissen en koraal tegenkomen. Paarden en Kamelenraces zijn ook geweldig populair. Gokken is verboden dus daar zijn de races zeker niet voor bedoeld. Snowboarden en skiën kunt u in de overdekte Dubai Mall of the Emirates. Het zal even wennen zijn om sneeuw te zien midden in de woestijn.

Dubai is niet alleen rijkdom maar ook een ideale reisbestemming

Een andere miljonairs sport is Jetpacken. Een jetpack kan vliegen door de raketmotoren op de rug. We hebben een Jetpack nog niet veel gezien maar de verwachting is dat de Jetpack rond 2018 op de markt zal komen. Een vergelijkbaar product is de Jetlev. Een Jetlev Flyer heeft ook een soort motor op de rug maar is verbonden met een buis. Bekijk hieronder de Jetlev of ga gelijk naar Jetlev kopen. Een Dubai vakantie met een Jetlev is natuurlijk helemaal geweldig.

U kunt tot wel 10 meter hoog en in de achtergrond ziet u 1 van de prachtige Dubai bezienswaardigheden die u tijdens uw goedkope vakantie Dubai 2016 zeker tegen zult komen namelijk het The Palm Jumeirah. The Palm Jumeirah is een prachtig hotel met in de binnenkant een reusachtig sleutelgat. Veel mensen zoeken ook in Google naar gebouw met sleutelgat.

Dubai Cars

Dubai Cars een onderwerp wat niet mag ontbreken om u een beeld te geven van Dubai. Een Dubai vakantie gaat altijd samen met de prachtige auto’s die u daar in het straatbeeld ziet. De Dubai cars bestaan uit Ferrari´s, Lamborghini´s en nog veel meer schitterende auto´s. Een parkeerplaats zoals u op de afbeelding ziet is geen uitzondering. Als u lang genoeg rondloopt in Dubai vallen soms alleen de klassieke Dubai cars nog op. Bent u dus een autoliefhebber dan is Dubai of de Verenigde Emiraten zeker de moeite waard. Een Dubai vakantie zonder foto´s van de Dubai cars is haast onmogelijk. Bent u helemaal klaar met de Rolls Roys en Aston Martin dan ziet u soms ook onderstaande auto´s voorbij komen.

Dubai Gouden auto´s

De Dubai Gouden auto´s zijn al vaak de revue gepasseerd. Een aantal prachtige gouden auto´s die u tijdens u vakantie in Dubai kunt spotten zijn de Lamborghini Murcielago, Audi R8, Gouden CLS Rocket, Mercedes C63 AMG en waarschijnlijk zal die collectie vandaag al zijn uitgebreid. Echte Dubai bezienswaardigheden waar u tegen kan worden gezegd. Tussen Abu Dhabi en Dubai wordt ook gewerkt aan een gouden rijbaan. Als een inwoner hiervoor betaalt mag hij gebruik gaan maken van deze rijbaan.

Iets heel anders zijn de Dubai Police cars. Een land als Dubai met zoveel snelle auto´s vraagt ook om snelle Dubai police cars. De Dubai politie auto´s zult u dan ook zeker in verschillende formaten tegenkomen. U denkt gelijk ooh Dubai zal wel een onveilig land zijn? Niets is minder waar want het is een extreem veilig land. Uiteraard is het ook in Dubai altijd handig om alles veilig op te bergen. De straffen in Dubai zijn bijvoorbeeld veel steviger dan in Nederland.

Een keer geblesseerd? U wordt opgehaald door deze prachtige ambulance Dubai. De ambulance Dubai is voorzien van alle nodige luxe die u verwacht van een limousine. U zou toch bijna expres uw been breken om in de ambulance te mogen zitten.

Abandoned Cars Dubai

Naast de schitterende auto’s op de weg vindt u in Dubai ook prachtige abandoned cars Dubai. Een rijkdom in een land kan dus ook een keerzijde hebben. In sommige landen zien we dan ook een afval probleem of misdaad probleem maar in Dubai is het een abandoned cars Dubai probleem. In Dubai wordt heel veel geïnvesteerd vooral door Engelse en anderen die een graantje willen meepikken. Zodra een crisis toeslaat dan weten mensen niet hoe snel ze het land moeten verlaten. Dubai wordt dan zo snel mogelijk verlaten met torenhoge schulden en u vindt dan ook abandoned cars Dubai ter waarde van miljoenen euro’s. De Dubai Police heeft al meer dan 3000 abandoned cars in Dubai gevonden. Een verlaten auto ophalen kan niet maar soms worden ze geveild.

Dubai Yacht

Om in de rijkdom van vervoermiddelen te blijven hebben we een bijzondere Dubai Yacht geselecteerd die u kunt treffen in Dubai. Een goedkope vakantie Dubai 2017  kan niet zonder een kijkje te nemen bij Dubai Marina Yacht Club. U waant zich soms in Monaco met soms nog bijzondere Yachts.
De Dubai Yacht die wij hebben geselecteerd in een gouden yacht. De 48 meter Super Sport Yacht is gemaakt bij Palmer Johnson. Een prachtige Yacht die u misschien wel op de foto kunt zetten tijdens u Dubai vakantie. Voor al een paar tientallen miljoenen euro’s bent u de trotse eigenaar van de 48 meter super yacht. Uiteraard is de gouden alleen voor Mohamed. Welk van bovenstaande Dubai vervoermiddelen zou u zelf wel willen hebben? We wensen u in ieder geval heel veel plezier in Dubai! Vragen of wenst u iemand die voor u boekt? Neem dan contact op via info@royal-merchandise.com!

goedkope vakantie dubai

Klik hier om direct te boeken >>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *