troy elektrische bakfiets

Troy E-bike Special Bakfiets Elektrisch Unisex Zwart

Scoor hier je 3 wiel bakfiets met naam Troy E-bike Special bakfiets elektrisch Unisex zwart. In de winkel hebben we een geweldig aanbod elektrische bakfietsen. De andere populaire cargo bakfietsen zijn de elektrische bakfiets Cargo of de duurdere Johnny Loco elektrische bakfiets. De fietsen zijn allemaal ontworpen om kinderen maar ook artikelen in de vervoeren. Een bakfiets is niet alleen populair in de stad maar ook zeker in de kleinere dorpen. Wil je liever een bakfiets huren? Deze Troy E-bike special bakfiets elektrisch Unisex zwart is zo goedkoop dat kopen meer in uw voordeel werkt. Via onderstaande link kom je bij Bol.com waar u de cargo bike voor de beste prijs kunt krijgen.

troy elektrische bakfiets

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Troy E-bike Special Bakfiets Elektrisch Unisex Zwart

De Troy elektrische bakfiets 7 versnellingen is zoals u kunt zien ontworpen met een mat zwarte kleur. De andere kleur voor dezelfde bakfiets is zilver. We gaan straks verder in op de specificaties maar om te beginnen kijken we naar het slot. Bakfietsen en dan vooral elektrische cargo bikes zijn populair om te stelen. Bestel een stevig slot en u kunt nog langer genieten van de fiets. Een vraag die veel wordt gesteld; wat zijn de afmetingen van de bakfiets? De Troy cargo bike beschikt over 4 zitplaatsen. Inclusief staal is de breedte 85 cm x lengte 220 cm. De bak feest de afmetingen breedte 62 cm x lengte 90 cm dus ruim genoeg voor een aantal kinderen of heel veel boodschappen. De hoogte is 52 cm dus veilig voor de kids.

troy e-bike special bakfiets elektrisch unisex zwart

Een fiets is een uniek vervoermiddel, de passagier is de motor

Een Troy bakfiets kopen is uiteindelijk voordeliger dan een bakfiets huren. Het eerste voordeel is dat de bakfiets kant en klaar wordt afgeleverd. Het scheelt dus al een hoop moeite en tijd om zelf dingen te organiseren. Niet goed geld terug en dat voor 100 dagen. U heeft ook nog een jaar garantie mocht uw bakfiets het plotseling begeven. De gehele elektrische bakfiets is voorzien van LED verlichting en is het frame gemaakt van staal. Een Troy bakfiets staat dus garant voor kwaliteit. Kijk hier voor meer gadgets.

  • Bakfietsenmerk: Troy
  • Elektrische en normaal
  • Veilig voor kinderen

Andere bezoekers bekeken ook: