vogue elektrische bakfiets e-cargo

Vogue Carry Elektrische Bakfiets Kangeroo 7V Matzwart

Kies hier een Vogue Carry elektrische bakfiets Kangeroo 7v matzwart met overkapping. Een waar pronkstuk onder de 3 wiel bakfietsen. De Vogue E-Cargo 26 Inch Unisex 7V Rollerbrakes is te verkrijgen in de kleuren mat zwart, blauw en bruin. We kunnen zeker zeggen dat een Vogue bakfiets ideaal is om in de stad te manoeuvreren. Een handige manier om in de stad snel zaken te regelen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven woont maar ook zeker voor in het dorp.

Hoe ga je te werk om jouw bakfiets te kiezen?:

  1. Kies als eerste welke vormgeving bij u past
  2. Ga voor een midden motor of motor achterop
  3. Welke wielmaat en capaciteit accu
  4. Als laatste kijkt u natuurlijk naar de prijs

We hebben een tal van varianten in de fietsenshop bijvoorbeeld een Troy e-bike special bakfiets elektrisch unisex zwart en Johnny Loco elektrische bakfiets. Ach! We kunnen beter zeggen dat u er 1 kiest die bij u past. Klikt u op onderstaande button dan komt u bij de goedkoopste aanbieder Bol.com.

Vogue Carry Elektrische Bakfiets Kangeroo 7V Matzwart

Een E-cargo elektrische bakfiets is ideaal voor het vervoer van kids en goederen. De afbeelding hierboven is de elektrische bakfiets Vogue met een beschermhoes of regenhoes. Een regenhoes is natuurlijk ook te verkrijgen bij Bol. De elektrische bakfiets op de afbeelding hierboven in het Mat zwart maar ook te verkrijgen in het bruin. De elektrische bakfiets Vogue 26 inch unisex 7v maakt u leven een stuk aangenamer. 26 inch betreft de achterwiel met een 20 inch dubbele voorwiel. 7v staat in dit geval voor versnellingen; Shimano 7 speed, derailleur. De Vogue elektrische bakfiets biedt plaats voor 4 personen inclusief bestuurder.

elektrische bakfiets vogue 26 inch unisex 7v

Elektrische Bakfiets Vogue 26 inch Unisex 7v

Een plaatje voor het straatbeeld met de elektrische bakfiets Vogue 26 inch unisex 7v. Wat wil een elektrische bakfiets zeggen? De Vogue met een Accu: 36V / 13Ah lithiumen is ook uitneembaar en de motor: met 250 Watt maakt het tot een geweldige bakfiets. De verlichting van de 3 wiel bakfiets bestaande uit LED verlichting zowel voor als achter. Bekijk in onze bakfietsenshop ook nog de elektrische bakfiets Cargo om de beste keuze te maken. Maakt u geen zorgen en kies voor de Vogue E-Cargo elektrische bakfiets.

vogue elektrische bakfiets e-cargo

  • E-bakfietsen en Cargo fietsen
  • Met beschermingskap
  • Accu: 36V / 13Ah lithiumen

Andere bezoekers bekeken ook: