e-bakfiets beach cruiser

Elektrische Bakfiets Cargo

De meestvoorkomende is de 3 wiel elektrische bakfiets cargo. Een geweldig populair product in onze assortiment elektrische bakfietsen. Een cargo bike is net als de Johnny Loco elektrische bakfiets een extreem veilig vervoermiddel die we veel voorbij zien komen in de grote steden. Een e-bakfiets is ideaal voor het vervoeren van goederen maar ook om kinderen in te vervoeren. Een cargo bike heeft niet alleen de uitstraling van een miljonair maar het een heerlijk vervoermiddel in de stad. We hebben naast de cargo fiets ook de goedkope bakfiets, bakfiets Silverline.

elektrische bakfiets cargo

Elektrische Bakfiets Cargo

De elektrische bakfiets cargo is een korte bakfiets in het assortiment. U heeft de keuze uit lange bakfietsen of kort bakfietsen en in dit geval de speciale E-bike bakfiets. Het is naar jaren van ontwikkeling eindelijk gelukt om de perfecte goedkope bakfiets op de markt te brengen. De cargo fiets is gemaakt op een 3-wiel basis voor comfort en veiligheid en om flink wat draagkracht mee te geven. Het grote voordeel van een 3-wiel bakfiets is dat u geen voet aan de grond hoeft te zetten. De motor is te vinden in de twee voorwielen die worden aangestuurd door de accu onder de bagagedrager. De cargotrike is 15 centimeter smaller dan de andere varianten waardoor deze gewoon door de deur past.

Soms is rijden op een fiets lekkerder dan de bestemming zelf

Bakfiets Elektrisch

De bakfiets elektrisch biedt plaats voor 4 personen. In de bak bevinden zich 2 opklapbare bankjes zodat u de kinderen veilig kunt vervoeren. Een groot voordeel is dat de bakfiets elektrisch plaats heeft voor 4 kinderen in de bak en een bestuurder op het zadel. De fiets heeft al voordeel dat klemmen aan de zijkant bevinden zodat de tent gemakkelijk is te monteren. Het monteren neemt maar een minuut in beslag zodat u snel kunt schuilen. Een prachtige bakfiets voor een geweldige prijs bij onze betrouwbare aanbieder. Liever een andere bakfiets uit onze shop? Bekijk dan het overzicht bakfietsen van Royal Merchandise.

e-bakfiets beach cruiser

Een bakfiets kunt u voor een geweldige prijs thuisgestuurd krijgen bij Bol.com. De accu van de elektrische bakfiets cargo kan tot wel 100 km mee. Een accu van 324 Wh gaat dus lang mee maar het is afhankelijk van de route. Een bergachtige route zal meer doen met de accu dan een rechte weg. Bent u ondernemer en wenst u ze in de kopen om te verhuren dan kan dat natuurlijk ook. Vragen over het onderwerp Bakfiets kopen? Laat het ons gerust weten. Scoor hier ook de Vogue Carry elektrische bakfiets Kangeroo 7V matzwart.

  • Elektrische en E-bakfietsen
  • 3-wiel bakfiets
  • Cargo vervoer grote bak

Andere bezoekers bekeken ook: