bakfiets cargobike lang

Bakfiets Cargobike Lang

De bakfiets Cargobike lang is een lange en smalle variant onder de bakfietsen. Een andere smalle bakfiets bij Royal Merchandise is bijvoorbeeld de elektrische bakfiets Cangoo Downtown. In de stad vaak problemen om door het verkeer te komen? De smalle bakfiets cargobike zorgt dat u snel door de stad kunt manoeuvreren. De moderne bakfiets is een gemakkelijk bestuurbare fiets en oogt ook nog eens geweldig modern. Liever een duurdere bakfiets van het bekendste merk? Bekijk in onze webshop eens een Johnny Loco elektrische bakfiets.

goedkope bakfietsen lang

Direct naar de goedkoopste aanbieder

De bakfiets Cargobike lang heeft een speciale optie als het gaat om de bak. U kunt de gehele bak vervangen als u een andere kleur of strips wenst. Wenst u dus bijvoorbeeld een rode bak dan is het binnen een aantal tellen te regelen. De bakfiets valt in de categorie goedkope bakfietsen omdat u minder dan 2k kwijt bent aan dit exemplaar. Vergeleken met andere bakfietsen dan betaalt u al snel rond de 4k. Een bijnaam van deze bakfiets is de Cargobike lang. Een Cargo bakfiets is dus geschikt om mensen of artikelen te vervoeren. Altijd al door de stad willen rijden met een goedkope bakfiets lang dan is het met de bakfiets Silverline uw kans.

  • Cargo bike
  • Goedkope bakfietsen
  • Kleuren: zwart, creme, rood & graniet

Bakfiets Cargobike Lang

Een goedkope bakfiets met heel veel eigenschappen en accessoires dat is Fietsenwinkel wel toevertrouwd. De betrouwbare aanbieder van bakfiets, elektrische fietsen en hele modern beach cruisers staat dag en nacht voor u klaar. Het meest unieke is nog wel het aanbod goedkope elektrische bakfietsen. Hoeveel mensen kan ik eigenlijk vervoeren in de bak? De goedkope bakfiets lang biedt ruimte voor 3 a 4 kinderen.

bakfiets cargobike lang

U kunt dus eenvoudig mensen verplaatsen zonder enige moeite met de bakfiets 2 wielen. Een ander groot voordeel van de ruime bak is de plaats voor een MaxiCosi. Het is dus mogelijk dat u de kleintjes meeneemt als zien we dat niet vaak gebeuren. Hoe moet het nu al het regent? Een uitbreiding van deze bakfiets Cargobike lang is een regenscherm om iedereen droog te houden. Bekijk snel welke extra opties kunnen worden besteld of kies een E chopper volts.

Andere bezoekers bekeken ook: