johnny loco elektrische bakfiets

Johnny Loco Elektrische Bakfiets

De meest luxe onder de bakfietsen is een Johnny Loco elektrische bakfiets. Samen met de elektrische cargo bakfiets is deze bijzonder maar ook een lust voor het oog. In onze webshop te verkrijgen in het blauw, geel, rood en groen. De Johnny Loco e-fietsen zijn geïnspireerd door Barcelona zo zegt men. De prachtige Johnny Loco E-bike bakfiets is niet alleen ideaal voor de stad maar ook om lekker naar het strand te gaan. Ga voor een 3 wiel Dutch Delight Cargo cruiser.

johnny loco elektrische bakfiets

Koop bij bol.com

Het is niet alleen deze bakfiets maar alle Urban fietsen van Johnny Loco zetten u aan het denken. De ontwerpen en de lijnen die tot in perfectie zorgen voor een atmosfeer zoals we deze nog nooit hebben gezien. Zoekt u een simpele elektrische fiets bekijk dan de Gazelle Orange C7 dames of de Gazelle Orange C7 heren. Een andere bakfiets in de shop is bijvoorbeeld Elektrische Bakfiets Cangoo Downtown.

Johnny Loco Elektrische Bakfiets

Een Johnny Loco elektrische bakfiets staat bekend om de slogan die deze meekrijgt. U heeft hem misschien al eens gehoord: Pak de fiets en geniet! Het snelste vervoermiddel in de stad en ga zo maar door zoals te zien bij Johnny Heitinga. Uiteraard zijn alle uitspraken waar maar het is niet alleen comfort maar ook uitstraling van de Johnny Loco elektrische bakfiets. De fiets is in ieder geval voorzien van een lithium batterij die wel tot 40 km mee kan maar later meer over de specificaties. Het merk Johnny Loco is geïnspireerd op door relaxen en comfort. Letterlijk alle producten stralen dat ook uit. Hier ook een elektrische bakfiets cargo.

Belangrijke Info
De Johnny Loco E-cargo 5.2 Elektrische bakfiets is uitgevoerd met een krachtige middenmotor van Shimano.

De volledige naam van de Johnny Loco elektrische bakfiets is de Johnny Loco Cargo Dutch Delight E-bike om het even makkelijk te maken. Het is natuurlijk wel de bedoeling om gevonden te worden in Google en met een lange naam als Johnny Loco Cargo Dutch Delight E-bike is dat een stuk moeilijker. Hier dan eindelijk de specificaties. De E-bike bakfiets is gemaakt van aluminium en met de batterij kan deze wel tot 20 km/h halen. De Dutch Delight Cargo cruiser heeft bij het optrekken maar 50% been power nodig. Het grote voordeel van de Dutch Delight is dat de batterij los kan worden gekoppeld om binnen op te laden. Haalt u het niet dan is er nog geen man over boord. Helaas zal u dan een stukje zelf moeten trappen. Wij willen u zo min mogelijk belasten maar soms is het niet anders.

johnny loco cargo cruiser

Koop bij bol.com

Dutch Delight E-bike

Een elektrische bakfiets kopen kan bij onze partner op een veilige en vertrouwde omgeving. De Johnny Loco elektrische bakfiets is waarschijnlijk de mooiste bakfiets die op het internet tegen zal komen. Liever een elektrische bakfiets kopen zonder batterij? Bekijk dan de Johnny Cargo Dutch Delight. U heeft deze beach cruiser al voor €2199,00!

  • Hoogte 53 cm (Inch 20 frame)
  • Het gewicht: 45,5 kg
  • Een draaicirkel van 4,55 meter
  • 3 versnellingen
  • Litium batterij
  • Aluminium velgen
  • Buitenmaat b x h x l : 90 x 110 x 217

Om u niet verder te vermoeien met de eindeloze feiten kunt u de Johnny Loco elektrische bakfiets bekijken bij onze favoriet Beach Cruiser om te kijken naar het prachtige aanbod. We wensen u veel ontspanning en zien u graag terug als u op zoek bent naar gadgets en Merchandise!

Andere bezoekers bekeken ook: