goedkope cangoo bakfiets 2 wielen

Elektrische Bakfiets Cangoo Downtown

In het zwart de elektrische bakfiets Cangoo Downtown is een goedkope elektrische bakfiets bij Royal Merchandise! Liever een luxere bakfiets? Bekijk dan eens de Johnny Loco elektrische bakfiets en de elektrische bakfiets cargo. Een vergelijkbare bakfiets is de bakfiets Silverline. In het geval betreft het een bakfiets voor de helft van de prijs vergeleken met de andere genoemde bakfietsen. U kunt deze hieronder direct bestellen.

goedkope cangoo bakfiets 2 wielen

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Heeft u vaak last van files of wenst u een stijlvol vervoermiddel om uw kinderen naar school te brengen dan is dezed een ideale oplossing. Het betreft niet alleen een dunne elektrische bakfiets en dus behendig door het verkeer maar de besturing is ook nog eens gemakkelijk ondanks twee wielen. Bekijk het totaaloverzicht elektrische fietsen in onze shop als u twijfelt tussen een goedkope bakfiets of goedkope elektrische fiets? Wij helpen u de juiste te vinden.

Elektrische Bakfiets Cangoo Downtown

De elektrische bakfiets Cangoo Downtown is ideaal voor in de stad of op het platteland. U kunt de elektrische bakfiets personaliseren met bijvoorbeeld extra comfortabele stoelen een luxe slot en meer. Een groot voordeel is dat deze wordt geleverd met 440 euro aan accessoires. De accessoires zijn bescherming voor de regen en een jaar lang pech-hulp. In het begin zal het even wennen zijn met een verlengde frame. Een bakfiets Cangoo wordt tevens rijklaar gemaakt en afgemonteerd aan de hand van uw wensen.

Cangoo Bakfietsen

Cangoo bakfietsen staan bekent om kwaliteit. Uiteraard is kwaliteit belangrijk maar er hangt ook nog een prachtig prijskaartje aan. De goedkope Cangoo bakfietsen worden helaas alleen bij Bol.com aangeboden. We zeggen helaas omdat we de prijzen van de Cangoo bakfietsen graag hadden vergeleken zodat u de goedkoopste kunt kiezen. Bekijk snel het overzicht kwalitatieve bakfietsen en u rijdt morgen al op een Cangoo bakfiets naar uw werk. Een goedkope elektrische bakfiets dan wel van goede kwaliteit? Cangoo bakfietsen zijn altijd voorzien van de beste materialen en worden ook nog eens uitvoerig getest. U heeft tevens een perfecte wegligging wat de elektrische bakfiets Cangoo Downtown maakt tot een normale fiets.

elektrische bakfiets cangoo downtown

Goedkope Elektrische Bakfiets

De goedkope elektrische bakfiets is voorzien van heel veel extra’s. Naast het rijcomfort wordt de elektrische bakfiets Cangoo Downtown standaard geleverd met 6 versnellingen en sinds kort met trapondersteuning. De afmetingen van de goedkope elektrische bakfiets zijn 210 cm L x 62 cm B x 115 cm H. Ideaal om gemakkelijk door het drukken verkeer heen te komen. De elektrische bakfiets Cangoo Downtown is een goedkope elektrische bakfiets waar u jaren plezier van zult hebben. Alvast heel veel plezier met de prachtige bakfiets. Zoekt u toch iets anders? Bekijk dan het totaaloverzicht en kies uit verschillende bakfietsen vanaf €299,00. Zoekt u iets heel anders? Ga dan langs een opblaasbaar eiland.

  • Bakfietsen 2, 3 en 4 wielen
  • E-bakfietsen en Cargo
  • Elektrische en normaal
  • Variant: Downtown Cangoo

Andere bezoekers bekeken ook: