opblaasbaar vlot platform airtrack

Opblaasbaar Eiland

Een opblaasbaar eiland is de nieuwste onder de gadgets voor op vakantie. Bekijk ook eens het populaire Stand up paddle board en Minicat zeilboot. Gaat u met een groep vrienden of familie op vakantie dan is het reuze opblaasbaar luchtbed ideaal om mee te nemen. U kunt heerlijk met een drankje dobberen op het water en er is ruimte genoeg om uw spullen op te bergen. Een opblaasbaar eiland zoals te zien op de afbeelding is geschikt voor 4 personen of een draaggewicht van 350 kilo. Kunt u goed passen en meten? Uiteraard kunnen dan meer mensen van het plateau gebruik maken. Selecteer bij onderstaande aanbieder van prijs hoog – laag om onderstaande te vinden.

opblaasbaar vlot platform airtrack

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Opblaasbaar Eiland

Een opblaasbaar eiland wordt volledig Tropical Tahiti floating Island of Intex family lounge pool genoemd. U kunt geweldig met zijn allen drijven met een 4-tal ingebouwde stoelen in iedere hoek van het opblaasbare drijfvlot. U klimt dus ook weer gemakkelijk op het opblaasbare eiland. Een vergelijkbaar product in de categorie gadgets is de BBQ boot. Een 2-tal gadgets waarmee u lekker kunt drijven en genieten van de gezelligheid om uw heen. U zult zeker veel bekijks hebben met een groot opblaasbaar eiland. De afmetingen van het eiland zijn 229 x 229 x 66 cm en dus vrij groot. Een vaarbewijs is gelukkig niet nodig voor het prachtige opblaasbare eiland!

eiland opblaasbaar

Shop hier opblaasbare eilanden

Intex Family Lounge Pool

De naam Intex Family Lounge Pool is de naam voor het opblaasbare eiland. Intex is het bekende merk die we al eerder hebben gezien bij een Intex Zwembad. Intex is geweldig populair door de goedkope opblaasbare speelgoed. Een opblaasbaar zwembad of opblaasbaar eiland het maakt allemaal niet uit. Een Intex Family Lounge Pool kan dus ook lekker in de tuin worden gebruikt om af te koelen en een drankje te doen. We wensen u veel plezier met deze prachtige Intex Family Lounge Pool.

opblaasbaar eiland

Shop hier opblaasbare eilanden

Floating Island

Floating Island zoals deze ook wel wordt genoemd is een hebbeding voor jong en oud. Het grote luchtbed is ook ideaal om kleine kinderen in de gaten te houden. U kunt het kind in het zogenoemde “pierenbadje” doen. Een fantastisch product voor groot en klein. Het voordeel is een Floating Island wordt geleverd met maatbekers en is extreem groot. Niet voor niks wordt een opblaasbaar eiland ook wel XL eiland genoemd. Heeft u een feestje in het vooruitzicht? Geen zorgen want de bekerhouders en ingebouwde koelers zorgen ervoor dat drankjes en andere zaken gekoeld meekunnen op uw reis over het water.

opblaasbaar eiland

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Specificaties van de diverse vlotten

Een aantal Specificaties van het opblaasbare eiland:

 • Opblaasbaar Eiland
 • Inclusief zitjes
 • Boarding platform
 • Geschikt voor klein en groot
 • Maximaal 4 personen
 • Draaggewicht 350 kg
 • Afmetingen: 229 x 229 x 66 cm
 • Inclusief bekerhouders
 • Intex Family Lounge Pool

Andere bezoekers bekeken ook:

Comments

 1. Dus je zou dit bv in een zwembad kunnen doen en dan blijft het ook drijven?

  1. Author

   Beste Tom,

   Je kan hier inderdaad in blijven drijven. Het is een alternatief voor het grote opblaasbare eiland die overal is uitverkocht!

   Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Royal Merchandise

 2. goedemiddag

  dus hij blijft drijven ook al zit je er met 4 personen in???
  wil graag zeker weten want wil er graag een aanschaffen

  vriendelijke groet c van dorp

Leave a Comment