bbq boot

BBQ Boot

Als u kijkt naar de BBQ boot, dan is deze ontwikkeld om op land maar ook op het water te kunnen Barbequen. Of u nu ondernemer bent en u gaat de barbecue boot verhuren of u koopt de BBQ boot voor de zomer, het is een prachtig ding. Ideaal om op rustig water met een mannetje of tien op het water te vertoeven. De zonwering over de boot geeft bescherming voor de felste stralen maar de BBQ is een absolute hebbeding voor de gadgetliefhebber.

bbq boot

Ga hier voor een BBQ boot

U kunt wel zien dat het een topproduct is als u een meer bezit. We hebben mensen voorbij zien komen die achter het huis een klein watertje hadden en deze konden gebruiken. Het is wat werk om deze uit het water te halen maar dan heeft u ook wat.

Een top artikel in de vervoerbranche. Oké het is misschien niet de makkelijkste tijd maar om met vrienden te chillen in de boot is ideaal. Toch zullen we even moeten wachten. Met familie kan je natuurlijk wel los. Neem wat drinken mee en ga het water op.

BBQ Boot

De prachtige barbeque boot is ruim opgezet met een ingebouwde bbq. Een doorsnee van 3,6 meter zorgt voor tien zitplaatsen in de boot. De volledige fluisterboot heeft een doorsnee van 7,3 meter de buiten diameter. De ruim opgezette boot heeft een stabiele ligging en een drankhouder per persoon. Verder is een zilveren besteklade aanwezig dus de rondo is van alle gemakken voorzien. De barbeque betreft een stalen houtkoolgril en dus gemakkelijk in gebruik. U kunt de barbecue boot tevens gemakkelijk schoonmaken. Hoe neemt u voedsel en drank mee? De BBQ donut heeft zes plaatsen om spullen op te bergen.

luxe barbecue donut

Andere miljonairs gadgets zijn een Golfkar Solar en Fusion table pooltafel.

Luxe Barbecue Donut

De donut is ideaal om als startende of ervaren ondernemer te verhuren aan klanten. De boot op een rustig water is een fantastische ervaring. De barbeque boot is voorzien van een 30 watt motor met een snelheid van 4,02 km. De barbecue boot is dus niet geschikt voor wild water zoals een rivier. Geniet lekker van het water, eten en het zonnetje met deze gadget. De buitendiameter van de BBQ motorboot 7,3 diameter. Zoals eerder gezegd er is ruimte voor 10 personen met ieder een eigen drankhouder. Tevens is er genoeg ruimte om spullen om te bergen en tassen aan boort te nemen. Als de boot 10 uur is opgeladen kunt u maximaal 8 uur gebruik maken van de BBQ boot. Vergelijkbare producten zijn de BBQ notebook en de balkon BBQ.

 • Barbecue motorboot
 • Snelheid: 4 km per uur
 • Doornsnee: 7,3 diameter
 • Aantal personen: 10

Comments

 1. Goede morgen

  Een Duitse vriend van mij heeft interesse in een Donnut boot..omdat hij geen Nederlands schrijft of spreekt ..doe ik dat ff..graag kom ik in kontact met u om wat dingen te bespreken .
  Mvg
  Frans Deenen

  1. Author

   Hey Frans,

   Geen probleem! Ik hoor graag of ik iets kan betekenen. We verkopen een Donut boot niet zelf maar ik hoor het wel.

   Met vriendelijke groet,

   Klantenservcice | Royal Merchandise

 2. Goedemorgen, ik zou graag informatie wensen over de bbq donut. Prijzen bij aanschaf van minimaal 6 stuks.

  1. Author

   Beste Maria,

   Mijn dank voor uw mail.
   Ik zal de vraag doorspelen naar onze aanbieder.

   U hoort hier hopelijk spoedig een reactie.

   Met vriendelijke groet,

   Johan | Klantenservice Royal-merchandise.com

 3. Goedemiddag

  Heb interesse in de donut boot.

  Wat kost het en wat is de levertijd

  Alvast dank.

  1. Author

   Beste Sanel,

   Dank voor de interesse.
   Momenteel zijn er kleine problemen met een aantal onderdelen.

   Hier kom ik spoedig op terug.

   Met vriendelijke groet,

   Johan | Klantenservice Royal Merchandise

  1. Author

   Beste E-chopperverhuurBiesbosch,

   Hier komen we spoedig op terug. Momenteel zit er een kort stop op de BBQ donuts.
   Wanneer de onderdelen allemaal geleverd worden, stuur ik u een prive mail.

   Dank voor de interesse.

   Met vriendelijke groet,

   Johan | Klantenservice Royal Merchandise

Leave a Comment