ballenbad ballen

Ballenbak Ballen

Ballenbak ballen kopen? In onze online speelgoedwinkel van Royal Merchandise hebben we goedkope speelgoed en gadgets zoals een Hoverboard, BBQ boot en een Fusion table pooltafel om een paar voorbeelden van geweldige gadgets te noemen. Een ballenbak of zoals vele het ook noemen een ballenbad wenst u natuurlijk te vullen met de bekende plastic ballen voor de ballenbak. Ballenbak ballen kopen is ook ideaal als of cadeau voor haar.

ballenbak ballen

Ballenbakballen kopen

Ballenbak Ballen

De ballenbak ballen kunnen in ieder geval eenvoudig worden opgeborgen. De veiligheid is van belang als kinderen aan het spelen zijn. Het betreft daarom de plastic ballen waar niet in kan worden gebeten. Een ander voordeel is het formaat zodat de ballenbakballen niet in de mond kunnen worden gestopt. Een diameter van 6,4 cm maken de ballen geschikt voor jong en oud. De ballenbad ballen worden geleverd met een handige draagtas om de plastic ballen direct te kunnen opbergen. De kleuren van de ballen variëren van blauw, geel, groen en rood. Uiteraard zijn andere kleurenmixen ook mogelijk bij onze aanbieder.

ballenbad ballen

Ballenbak ballen kopen

Ballenbad Ballen

Een goedkope ballenbad is in de zomer een heerlijk gadget voor in de tuin. Heeft u een verjaardagsfeestje of andere activiteiten gepland dan is een ballenbad ideaal voor zowel buiten als binnen. Een doorsnee van de ballenbad ballen kunnen enorm verschillen. Wenst u grote ballen of kleinere let dan goed op het formaat bij onze aanbieder. De leeftijd van de kids kunnen een rol spelen bij de aankoop van de ballenbad ballen en dan hebben we het over het formaat en omvang van de bak. Het bekendste voorbeeld is de ballenbak bij de Mac Donalds. In onze speelgoedwinkel krijgen we in de toekomst meer party & feestartikelen uiteenlopend van springkussens, buitenspeelgoed en veel meer. Bekijk in onze speelgoedwinkel ook eens de populaire Space scooter.

 • Buiten en binnenspeelgoed
 • Ballenbad en ballenbak
 • Ballen in 1 of meerdere kleuren
 • Plastic Ballenbakballen

Comments

 1. Goedemiddag,

  graag zou ik willen weten of het mogelijk is om paarse en groene ballen bijelkaar te kunnen bestellen?
  of bijvoorbeeld 1000 paarse en 1000 groene ballen? en ze per honderd te laten verpakken dus 50 paars en 50 groen?

  lees graag uw reactie terug.

  1. Author

Leave a Comment