golfkar kopen

Golfkar Solar

Jaha! Hij is er nog de Golfkar Solar in onze winkel. Een uniek exemplaar om in deze prachtige Caddy rond te rijden. De naam zegt het al de Solar is voorzien van zonne-panelen en werkt dus op Zonne-energie. Heeft u niets met golfen dat is de solar golfcar ook ideaal om te gebruiken om indruk te maken in de buurt.

De prachtige kar is zoals gezegd van zonne-panelen. U denkt misschien de zon schijnt toch nooit in Nederland? Gelukkig wordt de caddy opgeladen door middel van UV straling. De golfkar is zoals altijd voorzien van 4 wielen voor een perfecte wegligging. Het is niet gek dat het vervoermiddel valt onder de miljonairs gadgets. De golfkar is van alle luxe voorzien die u verwacht bij een golfkar. Waarom een golfkar kopen en wanneer kan ik deze gebruiken? U kunt de golfkar schalen onder de scootmobielen alleen dan zeer uniek. De golfcars zijn altijd ontworpen met extra veel ruimte. Tevens kunt u met 4 personen gebruik maken van deze golfkar.

Zoekt u andere unieke vervoermiddelen bekijk dan ook eens Segway Personal Transporter type i2 SE zwart of de revolutionaire self balance board Hoverboard.

Golfkar Solar

Een golfkar kopen die ook nog eens uniek is kan gewoon vandaag de dag. Een golfkar nieuw koopt u niet zomaar online vandaar dat wij verheugd zijn om deze aan te mogen bieden. Een golfkar kopen gaat samen met een gratis thuisbezorging. Let wel op dat de topsnelheid van de Solar maar 24 km/h is. Een golfkar kopen en ook goed voor het milieu? De golfkar is voorzien van 72 panelen en een sterke motor. U hoeft zich geen zorgen te maken of deze volgeladen een heuvel kan verslaan. Ga hier in onze categorie fietsen en scooters.

Een golf caddy is te verkrijgen in diverse soorten en maten. Wij bieden alleen een luxe golf caddy aan. Normaal vindt u ze in het groen maar de Golfkar solar heeft een unieke rode kleur. De golf caddy accessoires worden overal gemaakt dus indien u zich zorgen maakt komt het helemaal goed. Bestel deze luxe golfkar solar snel en u maakt de blits op de weg! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk in de shop ook het overzicht luxe gadgets.