segway personal transporter type i2 se zwart

Segway Personal Transporter Type i2 SE Zwart

Scoor hier de Segway personal transporter type i2 se zwart. Heerlijk toch wanneer u op een dergelijk vervoermiddel op het werk arriveert. Hij is natuurlijk niet alleen voor kantoor maar ook om dagelijks op rond te rijden. De nieuwste in de Segway lijn is de Self Balance board Hoverboard ook wel mini-Segway genoemd.

segway pt

Shop hier uw Segway en Ninebots

Deze is zeker een onderdeel van de unieke transportmiddelen die ook nog een eenvoudig zijn te besturen. We hebben we Segway PT al een paar keer voorbij zien komen in films waar mensen de post ophalen. Het betreft in dit geval wel een oprijlaan van een paar kilometer. Toch liever een gewoon vervoermiddel bekijk dan ook eens de categorieën: goedkope scooters en elektrische fietsen.

Segway Personal Transporter Type i2 SE Zwart

Een Segway PT heeft zich al bewezen maar de prijs staat niet iedereen aan. De aanschaf staat gelijk aan een kleine Fiat. Aan de andere kant kunt u duizenden Segways aanschaffen voor de prijs van een nieuwe Ferrari. De personal transporter is toch het vervoermiddel van de toekomst. We zien dan ook steeds meer luxe transportmiddelen. De volledige naam van de Segway PT is de Segway Personal Transporter Type i2 SE. Een prachtig product om een eigen onderneming te starten op bijvoorbeeld een vakantiepark. Klik op de groene button voor de beste prijs bij Bol.com.

segway personal transporter type i2 se zwart

Shop hier uw Segway en Ninebots

2 Lithium-Ion batterijen, InfoKey Controller met geïntegreerd diefstalalarm en oplaadsnoer

De personal transporter i2 SE voor de kleine ritten of voor woon-werk verkeer het kan allemaal. Hij maakt geen geluid en is heel milieuvriendelijk. De Personal transporter i2 SE wordt geleverd met alarm om diefstal te voorkomen en snoer om de Segway PT gemakkelijk op te laden. Een ander groot voordeel, is dat deze kan worden gebruikt op verschillende soorten terreinen. Of het nu gaat om bergachtig gebied of vlak terrein in de stad, de Segway kan het gemakkelijk handelen. Omdat de personal transporter uitstoot vrij is kan deze ook binnen worden gebruikt. Het product wordt aangeboden door Segway Nederland.

  • Transport en vervoermiddelen
  • Segways en Ninebots
  • Balanced vervoer

Leave a Comment