Self Balance Board Hoverboard

De Self Balance Board Hoverboard valt onder de gadgets die geweldig populair zijn bij Royal Merchandise. De benaming is nog niet helemaal zeker omdat het tussen een Segway zit en daarnaast de elektrische fietsen en goedkope scooters. We hebben het in onze exclusive blog al vaker benoemd, wat is precies de naam voor deze Hoverboard. We hebben de namen Airboard, mini segway, elektrisch waveboard, smart balance wheel en elektrisch skateboard al gehoord. Bekijk het overzicht in het artikel opvouwbare elektrische step zwart Phaewo X9 max snelheid 25km.

self balance board hoverboard

Shop hier Balance Boards

De Self Balance Board Hoverboard is een elektrisch skateboard die wordt bestuurd door de houding van de voeten. Veel mensen maken zich zorgen maar de Self Balance Board Hoverboard is gemakkelijk te besturen. De andere kleuren van de mini-Segway zijn blauw, rood en wit. Wilt u gadgets kopen dan zit u goed met deze nieuwste Nederlandse trend. De superhoverboard zoals deze in Nederland wordt genoemd werd al gebruikt door bekende als Chris Brown, Mario Balotelli en Justin Bieber. We zagen een elektrisch skateboard ook al voorbij komen in de serie Empire.

self balance board hoverboard

Shop hier Balance Boards

Self Balance Board Hoverboard

Een Airboard kopen kan dus bij onze bekende aanbieder Bol.com. Ideaal als cadeau voor haar en cadeau voor hem. Een Airboard kopen als vervoermiddel is natuurlijk uniek in het straatbeeld. We hebben al gezien dat de Self Balance Board Hoverboard geweldig populair is maar misschien toch nog te prijzig. Wat denken jullie zal het een tijdelijk rage zijn of een vaste met nu ook de New Hendo hoverboard. In vergelijking met de Airboard kopen is de New Hendo meer een gadget zoals we zagen in Back to the Future. Uiteraard is een elektrisch skateboard maar beperkt beschikbaar. Een airboard kopen is interessant geworden door het nieuw over Back to the Future waar ook al een Airboard of Hoverboard werd gebruikt. We wensen u heel veel plezier en de mini-segway wordt tevens geleverd met draagtas en afstandsbediening.

Leave a Comment