opvouwbare elektrische step zwart phaewo x9 max snelheid 25km

Opvouwbare Elektrische Step Zwart Phaewo X9 Max Snelheid 25km

Scoor hier een opvouwbare elektrische step zwart Phaewo x9 max snelheid 25km welke de nieuwste rage van 2019 is. We hadden in 2016 nog de rage van een hoverboard zwart. We hebben deze step ook al bij veel bekende artiesten gezien zoals Mario Balotelli, Chris Brown en Justin Bieber. Klinkt toch best goed! Een populair speelt welke een snelheid haalt van 25 km per uur. Het leuke is dat deze step is getest door Soulja Boy, Nicki Minaj en ga zo maar door. Zoekt u iets heel anders? Ga dan langs bij de Self-balancing two-wheeled board via de blauwe link.

opvouwbare elektrische step zwart phaewo x9 max snelheid 25km

Bekijk op bol.com

We noemen dit ook wel een scooter die zelf kan balanceren. Erg leuk als we het hebben over vervoermiddelen in combi met gadgets. Het vervoermiddel valt eigenlijk overal tussen. U kunt deze niet echt scharen onder de elektrische fiets of skateboard en heeft wel weer iets weg van een Segway. Deze heeft 8,5 inch luchtbanden. We zien deze dan vaak in de stad of als mensen korte afstanden moeten afleggen. Inmiddels heeft het dus verschillende varianten met nieuwe namen. De grote vraag blijft of hier een helm voor moet worden gedragen.

Phaewo Elektrische Steppen en Vervoermidden

Wat is nou het voordeel van deze step? De banden die eronder zitten kunnen niet slijten. U zal dus nooit een lekkere band krijgen met de Phaewo elektrische step. Een vergelijkbare step is de Ninebot by Segway ES2 of de Ninebot by Segway kickscooter om 2 duurdere te noemen. Het glijden over de weg is gemakkelijk aan te leren en kost geen enkele moeite om onder de knie te krijgen. Ga niet direct voor trucjes en gekkigheid maar wen een paar rondjes. Het is een nieuwe technologie waardoor u bijna altijd in balans blijft. U heeft de introductie al eens kunnen zien tijdens Shark Tank met als vervolg de Self Balance Unicycle. Het is dus een apart vervoermiddel en geschikt voor het fietspad qua snelheid. Uiteraard is deze inmiddels al geweldig populair in China, Japan en VS. 

Opvouwbare Elektrische Step Zwart Phaewo X9 Max Snelheid 25km

Wilt u een Phaewo elektrische step kopen of kies een mini Segway. Misschien denk u wel? Wooow veel geld voor een step. Ze zullen in de winter wel iets dalen qua prijs maar het is een populair ding. We kunnen wel zeggen dat deze fantastisch populair is voor jong en oud. Liever minder geld uitgeven voor een dergelijke unit? We hebben ook steps die niet e-step varianten zijn. In de Nederlandse samenleving is de step inmiddels een klein beetje ingeburgerd. We wensen u veel plezier met de aanschaf van een e-step om zelf de balanceren naar de supermarkt of uw kinderen lekker naar school te laten manoeuvreren tussen de lessen door of in de pauze.

 • Elektrische step
 • Gewicht: 12 kg | maximumsnelheid van 25 km/h
 • Maximaal gewicht 120 kg | Max. klimgradiënt is 20 graden
 • Opgeladen binnen 3 uur
 • De scooter heeft 2 snelheden.

In eerste instantie doet deze denken aan Back to the Future. We hebben in onze shop bijvoorbeeld ook een flyboard. Allemaal trends die wat knaken kosten maar wel erg tof zijn. Ga los in onze webshop en kies de trend die bij je past. Het is een vervoermiddel die valt onder lichttransport en is nu te verkrijgen in Nederland.

 1. 1 x Elektrische Scooter
 2. EU oplader
 3. Schroevendraaier
 4. 4 x Schroeven

Comments 5

  1. Post
   Author

   Beste Wim,

   Een hoverboard stond tijdelijk te koop bij Bol.com voor €750,00 euro.
   Inmiddels is een dergelijk board uitverkocht maar we houden jullie op de hoogte.

   Met vriendelijke groet,

   Team Royal Merchandise

  2. Post
   Author

   Beste Wim,

   Inmiddels zijn de nieuwe Hoverboards beschikbaar vanaf €579,00 euro.
   Alvast heel veel plezier met een superhoverboard.

   Met vriendelijke groet,

   RM

 1. Volgens mij klopt dit artikel niet, want de Monorover R2 en de Hovertrax zijn twee verschillende zelfbalancerende hoverboards. Voor de rest een prima inhoudelijk artikel (afgezien van de spelfouten, verkeerde zinsopbouwingen en missende punctuaties).

  1. Post
   Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *