intex zwembad ultra frame grijs 427x107 cm

Intex Zwembad Ultra Frame Grijs 427×107 cm

Speciaal voor de tuin een Intex zwembad ultra frame grijs 427×107 cm in onze zwembadshop te verkrijgen in diverse maten zwembaden. De goedkope Intex zwembaden in het overzicht Intex zwembad met een stevig frame zijn al te verkrijgen vanaf €295,- en worden geleverd met alle nodige Intex zwembadaccessoires.
intex zwembad ultra frame

Shop hier luxe Intex zwembaden

Goedkope Outlet Zwembaden Tuin

De goedkoopste Intex pool heeft dezelfde kwaliteit maar de afmetingen; 427 x 107. De andere afmetingen van de Ultra Frame zwembaden zijn; 488 x 122 cm, 488 x 122 incl. zandfilterpomp en de afmeting 549 cm x 132 cm. Een Intex zandfilterpomp zorgt voor perfect helder water en uiteraard bevorderd het de levensduur. De Intex zwembaden kunnen zeker een jaar of 10 mee en zijn eenvoudig op te bergen wanneer de koudere dagen voor de deur staan. Ga ook eens langs bij een Intex family frame opzetzwembad langwerpig 220x150x60cm voor wat verandering.

Intex Zwembad Ultra Frame Grijs 427×107 cm

Intex zwembad Ultra Frame wil zeggen een zwembad met een stevige frame voor een lange levensduur. Hierboven kunt u eenvoudig een overzicht bekijken van alle Intex zwembaden. Wij kiezen altijd de goedkoopste aanbieder zodat u nooit teveel betaalt. Heeft u een tuin die wel een zwembad kan gebruiken dan zit u goed met de Intex zwembaden. Een zwembad in de tuin is een droom van iedereen om lekker te kunnen genieten van uw privé zwembad. Een goedkoop zwembad geschikt voor kinderen? Uiteraard is het zwembad geschikt gemaakt voor kinderen met een trap en de diverse afmetingen.

Intex zwembaden zijn naast de Bestway zwembaden en een Interline houten zwembad geweldig populair. De bedragen van de goedkope zwembaden zijn vooral aantrekkelijk. Bestelt u een opblaasbaar zwembad dan moet u rekening houden met een kortere levensduur. Gegalvaniseerd staal zorgt dat de totale inhoud veilig blijft en een Intex zwembad eenvoudig is op te zetten. Een prachtig zwembad voor het hele gezin. Bekijk hieronder nog even welke Intex accessoires worden meegeleverd.

intex zwembad ultra frame grijs 427x107 cmShop hier luxe Intex zwembaden

Intex Accessoires

Welke Intex zwembad accessoires worden meegeleverd bij deze Intex zwembad Ultra Frame? Op de afbeelding zag u al een zwembaddoek, trap en een zandfilterpomp maar dat is niet alles. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan een afdekzeil & grondzeil, artikelen voor de koppeling aan de tuinslang en een reparatieset mocht het niet goed gaan. We wensen u vanaf hier heel veel plezier met de prachtige Intex zwembaden in de zwembadshop.

Leave a Comment