intex family frame opzetzwembad langwerpig 220x150x60cm

Intex Family Frame Opzetzwembad Langwerpig 220x150x60cm

We hebben hier een Intex family frame opzetzwembad langwerpig 220x150x60cm voor u geselecteerd. De zomer is in volle gang en dat betekent de top 10 zwembaden die voor u op een rij zijn gezet. Zoekt u toch liever een ronde variant? Neem dan een kijkje bij het Intex easy set outlet blauw zwembad. Deze zijn al beschikbaar vanaf €18,95 voor de kleinere varianten. We hebben ook een hele hele grote variant met de Intex rechthoekig ultra framepool 732x366x132 cm hoog. U kunt bij ons alle kanten op. Wij hebben gekozen voor Bol.com omdat deze de beste prijs heeft :).

intex family frame opzetzwembad langwerpig 220x150x60cm

Koop bij bol.com

Intex Family Frame Opzetzwembad Langwerpig 220x150x60cm

Waar kijkt u naar als er een unit besteld moet worden? Jazeker eerst naar de prijs. Daarna is het formaat belangrijk als er een groot gezin om de hoek komt kijken. Op de afbeelding is al te zien dat het een vrij groot zwembad  betreft die ook eenvoudig is op te bergen. U kunt ook nog kiezen om een dekzeil te bestellen zodat er geen viezigheid in het bad vliegt. Wanneer u uit uw werk komt en even wenst af te koelen is deze zeker een aanrader. Extra groot om languit even onder water af te koelen. 1 nadeel is dat de filterpomp er los bij besteld kan worden.

  • Materiaal: 3-laags PVC
  • Aansluitingen voor filterpomp (32 mm) (exl pomp)
  • De tuinslang kan eenvoudig worden gekoppeld
  • Afmetingen: 220 cm x 150 cm x 60 cm
  • Bij 90% gevuld ene capaciteit van 1.662 liter 

Wanneer u deze besteld wordt deze gratis thuisbezorgd. Naast dezxe krijgt u natuurlijk een handleiding en een reparatiesetje mocht deze een gaatje krijgen na verloop van tijd. Mocht deze er direct inzitten dan kunt u het zwembad gratis retour sturen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Leave a Comment