intex easy set outlet blauw zwembad

Intex Easy Set Outlet Blauw Zwembad

Shop hier je Intex easy set outlet blauw zwembad in de store van Royal Merchandise. Je kunt deze eenvoudig opzetten en deze is te verkrijgen in maten 183cm, 244 cm en meer. De zomer staat weer voor de deur en het warme weer vraagt om snelle afkoeling in de tuin. De Intex makkelijke ronde pool is, zoals de naam als zegt zeer eenvoudig op te zetten. De kinderen hoeven zich met dit zwembad in de weekenden en de vakantie zeker niet meer te vervelen. Check bijvoorbeeld ook eens een Intex zwembad aanbieding en opblaasbaar eiland Bestway Coolerz Luxery Tropical Breeze.intex easy set outlet blauw zwembad

Direct naar de goedkoopste aanbieder


Je kunt de bovenstaande al kopen voor een bedrag van €14,99. Deze is dan weliswaar afgeprijsd maar ze staan vaker voor weinig geld op de lijst van Bol. Een reden dat wij deze aanbieder kiezen is dan ook de scherpe prijs. Zelfs als het warm is kan je voor weinig een bad in huis halen. Onderstaande kunt u ook halen voor een bedrag van €19,99.

Intex Easy Set Outlet Blauw Zwembad

Een Intex zwembad is geweldig om de zomer door te komen. Door de diepte van het bad, is het zwembad ideaal voor het hele gezin. Het zwembad heeft een stevige opblaasbare Intex rand, met maar liefst drie lagen PVC. Wanneer de rand is opgeblazen, blijft de rest van het zwembad rechtop staan. Door de snelheid van het klaarzetten, kan je het bad al binnen 15 minuten gevuld klaar hebben staan voor gebruik. De drie lagen zorgen voor voldoende stevigheid, maar tegelijk ook voor genoeg flexibiliteit, zodat je heerlijk tegen de randen aan kan liggen.

intex easy set pool

Shop hier opblaasbare zwembaden

Ronde Familie zwembaden van Intex

Door de stevigheid en de grootte is het een ideaal Intex kinderzwembad. De kinderen kunnen er uren zwemplezier mee beleven. Het intex kinderzwembad is er in diverse maten. Het bad brengt in zowel kleine als grote tuinen, veel speelplezier met zich mee. De grotere maten zijn ook voor oudere kinderen heel geschikt. Naast het gebruikersgemak, is het ook nog eens zeer goedkoop. De kwaliteit is ondanks zijn voordelige prijs, zeker niet minder dan de andere Intex zwembaden. Wanneer je er een waterpomp bij gebruikt, kan je het zwembad met gemak de hele zomer in de tuin laten staan. De prijs en kwaliteit verhouding van dit zwembad, maakt het de meest populaire zwembaden uit deze serie. Door het gebruiksgemak is het bad na de zomer ook weer gemakkelijk op te bergen. Je kunt ook een duurdere variant bestellen met de Intex rechthoekig ultra framepool 732x366x132 cm hoog.

  • Zwembadmerk: Intex
  • Diverse formaten
  • Beschikbaar met pomp
  • Stevige rand

Andere bezoekers bekeken ook: