intex rechthoekig ultra framepool 732x366x132 cm hoog

Intex Rechthoekig Ultra Framepool 732x366x132 cm Hoog

Scoor hier een Intex rechthoekig ultra framepool 732x366x132 cm hoog voor in uw achtertuin? Daarvoor hoeft u niet in het bezit te zijn van een villa of een vet spaarvarken te hebben. Bekijk naast het Intex ovale zwembad ook eens Intex zwembad aanbieding en Intex zwembad ultra frame via onderstaande button.

goedkope intex zwembaden

Direct naar de goedkoopste aanbieder


Deze zorgt dat u deze zomer kunt genieten van een Ibiza sfeer in uw tuin. Een volwaardig zwembad waar niet alleen de kids geweldig in kunnen spelen, maar waar u zelf ook enorm van geniet. Een tijdschrift lezen vanaf uw luchtbed, chillen met een cocktail in uw hand… Met een unit is dit paradijselijke scenario binnen handbereik. Een kuil hoeft u niet eens te graven: U plaatst het zwembad gewoon op uw gazon.

Intex Rechthoekig Ultra Framepool 732x366x132 cm Hoog

Op zoek naar een goed zwembad? Dankzij Intex worden baden voor iedereen toegankelijk. Je hebt ze al vanaf 6 euro oplopend tot meer dan duizend euro. Wel voorzien van hoge kwaliteit. Een stevig frame en mooie uitstraling waardoor u zomers lang kunt genieten van uw zwembad. Een opblaasbaar Intex zwembad kan goedkoper zijn dan een frame zwembad, maar een frame heeft een veel langere levensduur. U ziet hieronder de benodigde Intex accessoires die gratis worden meegeleverd en meteen kan de pret beginnen. Via onderstaande link vindt u direct de goedkope intex zwembaden.

intex rechthoekig ultra framepool 732x366x132 cm hoogShop hier opblaasbare zwembaden

Intex zwembaden kopen

Zoek niet verder voor de baden. Hier vind u een compleet aanbod tegen de beste prijzen. Dit is een extra slimme keus omdat deze een lange levensduur heeft. Een boel Intex accessoires zijn bovendien inbegrepen bij de prijs, zoals een zandfilterpomp, een tuinslang koppeling en zelfs een trap. Intex zorgt niet alleen voor verkoeling deze zomer maar ook een Ibiza sfeer in uw achtertuin.

  • Zwembadmerk: Intex
  • Rechthoekig
  • Zwembad met frame
  • Opzet zwembaden

Andere bezoekers bekeken ook: