intex zwembad aanbieding

Intex Zwembad Aanbieding

Een Intex zwembad aanbieding van Royal Merchandise voor de scherpste prijs. Een zwembad nu nog goedkoper door de kortingen bij onze aanbieders. Bekijk in onze zwembad shop ook eens een Intex Zwembad Ultra Frame en opblaasbaar eiland Intex.

goedkope intex zwembaden

Direct naar onze goedkoopste partner

Een ideaal Intex zwembad waar het hele gezin in kan spetteren, spelen en natuurlijk zwemmen dat zijn de Intex zwembaden. Ze zijn makkelijk en snel te monteren en verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Zo is er voor ieder gezin in de achtertuin wel een badje op maat die bij u past. Bovendien zijn ze laag in prijs en met alle toebehoren van deze en is ook nog eens duurzaam.

Intex Zwembad Aanbieding

Een Intex opblaasbaar zwembad is eenvoudig en snel in elkaar gezet. U hoeft er weinig voor te doen, want het zet zichzelf op met lucht via de bovenrand. Binnen een kwartier is uw opblaasbaar zwembad Intex klaar om gevuld te worden met water en kunt u zwemmen. U kunt er handige accessoires bij kopen bijvoorbeeld, een trap of afdekzeil. Een Intex zwembad aanbieding bij onze aanbieder is al te verkrijgen €18,95 die eenvoudig is op te zetten. Scoor ook het Intex easy set outlet blauw-zwembad voor de beste prijs is te krijgen.

intex zwembad aanbieding

Shop hier opblaasbare zwembaden

Frame zwembad Intex

Door de verschillende formaten van deze Intex zwembaden, past de frame zwembad Intex in bijna elke tuin. Door de robuuste frame en gegalvaniseerd staal en de drie lagen wanden, bent u verzekerd van een stevige, stabiele en hoge kwaliteit zwembad. Het frame is roestvrij en met de Intex filterpomp houdt u langdurig helder water. Het zwembad is binnen 30 minuten eenvoudig opgezet en u kunt het bad meteen vullen. U kunt het makkelijk leeg laten lopen door de tuinslang aan te sluiten met het leegloop ventiel.

  • Intex zwembaden
  • Inclusief Filterpomp
  • Frame zwembaden

Andere bezoekers bekeken ook: